Radio Säteily aalloille huhtikuun alussa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Säteily -logoLapin yliopiston opiskelijoiden paikallisradio Säteily aloittaa lähetykset sunnuntaina 1. huhtikuuta taajuudella 104,4 MHz. Lähetykset kuuluvat Rovaniemen keskustassa ja sen lähiympäristössä 22.4. saakka. Ula-taajuuden ohella Radio Säteily välittää lähetyksensä internetiin. Myös studion nettikamera palvelee monipuolisista radio-ohjelmista ja niiden tekijöistä kiinnostuneita. Radio Säteily on aktiivisesti mukana myös Facebookissa ja Twitterissä. Asemalla on myös irc-kanava.

Radio Säteilyn toiminnasta vastaa Lapin yliopiston taideaineiden opiskelijat TAO ry.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Säteily aalloille huhtikuun alussa”

  1. sunnuntairatto avatar
    sunnuntairatto

    😀
    Parhautta!