Stefan Möller eurooppalaisen radioliiton johtoon

kirjoittanut

kategoriassa

RadioMedia-logoRadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller on valittu ensimmäisenä suomalaisena eurooppalaisen radioalan kattojärjestön AER:n (Association Européenne Radios) puheenjohtajaksi. Möller valittiin AER:n puheenjohtajaksi liiton yleiskokouksessa Brysselissä viime viikolla. Varapuheenjohtajiksi valittiin espanjalainen Alfonso Ruiz de Assín, tanskalainen Marianne Bugge Zederkof ja ranskalainen Philippe Gault.

AER edustaa yli 4500 eurooppalaista kaupallista radioasemaa. Liiton tavoitteena on kehittää kaupallisen radion toimintaedellytyksiä Euroopassa. AER on ainoa järjestö, joka edustaa yksinomaan radioita EU:hun päin.

– Olen innoissani uudesta tehtävästäni. Radion edunvalvonta on mediamarkkinoiden myllerryksen takia ja vastaanottoalustojen kirjon kasvaessa ajankohtaisempaa kuin koskaan. Myös tekijänoikeuskysymykset ovat nyt pinnalla. On tärkeää, että vaikutamme myös EU-tasolla, sillä jopa 70 prosenttia kansallisista säännöistämme tulee EU:sta, Möller kommentoi.

Möller, 49, kuuluu suomalaisen kaupallisen radion uranuurtajiin. Hän on toiminut alalla eri tehtävissä kaupallisen radion alkumetreiltä asti. Möller on työskennellyt RadioMedia ry:n toimitusjohtajana vuodesta 2007. RadioMedia toimii suomalaisen kaupallisen radiotoimialan edunvalvonta- ja markkinointiliittona.

Mediamonitori – RadioMedia