TV Viihde lyö pillit pussiin

kirjoittanut

kategoriassa

Maksu-tv-palveluja tarjoava TV Viihde lopettaa toimintansa. TV Viihteen taustayhtiö TDF Entertainment Oy on irtisanonut kaikki yhdeksän työntekijäänsä. Syinä yhtiön alasajoon ovat odotettua pienempi tilaajamäärä ja taloudellinen tulos. TDF Entertainment tarjoaa palvelujaan huhtikuun loppuun asti. Yhtiö neuvottelee liiketoiminnan alasajosta yhdessä palveluntarjoajien kanssa.

Vuonna 2010 perustettu TDF Entertainment Oy lanseerasi TV Viihteen noin vuosi sitten. Sen kanavapaketit ovat koostuneet urheilusta, elokuvista, sarjoista ja kilpailuista. TV Viihde kaavaili valttikortikseen teräväpiirtolähetyksiä, joiden kysyntä ei kuitenkaan vastannut odotuksia.

Mediamonitori – TV Viihde, M&M


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “TV Viihde lyö pillit pussiin”

  1. Itseäni kiinnostaa tietää, että kuka otta HD-kanavat hoitoonsa? 🙁