Trombit FM:llä jälleen iso panostus urheiluun

kirjoittanut

kategoriassa

Suorat urheiluselostukset ovat mukana maanantaina lähetyksensä aloittaneen Trombit FM:n ohjelmavirrassa nyt jo yhdeksättä kertaa. Seurannassa ovat tutusti merkittävimmät palloilusarjat sekä niissä pelaavat pääkaupunkiseudun joukkueet. Suoria selostuksia kuullaan pääkaupungin alueella Trombitin taajuudelta 103,1 MHz noin 4-5 iltana viikossa. Lisäksi urheilun tarjontaa täydentävät muun muassa erilaiset keskusteluohjelmat niinä iltoina, jolloin ei ole selostuksia.

Jääkiekon SM-liigassa Trombitin isoin panostus on huippujännittävä puolivälieräsarja HIFK-Jokerit, jonka otteluita selostetaan suorina lähetyksinä. Myös Espoon Bluesin pudotuspelit ovat tiiviissä seurannassa, ja suora selostus kuullaan ainakin tiistain ottelusta Blues-Lukko.

Jalkapallon ystäville luvassa on varmuudella ainakin suora selostus Liigacupin finaalista 4. huhtikuuta. Myös muuta jalkapallotarjontaa voi olla luvassa cup-kilpailujen osalta. Koripallossa Trombit selostaa varmuudella ainakin miesten Korisliigan ottelun ToPo-Kataja 21. maaliskuuta sekä mahdollisesti muitakin ToPon pelejä. Lisäksi seurannassa on miesten 1-divisioonasta takaisin liigaan mielivä Tapiolan Honka.

Lajivalikoimaa saatetaan täydentää vielä tarvittaessa miesten Salibandyliigan ja ehkä myös käsipallon mestaruusliigan pudotuspeleillä.

Trombit FM urheilun ohjelmatarjonta elää jatkuvasti eri lajien pudotuspeleistä riippuen. Tuoreimmat ohjelmatiedot  löytyvät aina osoitteesta http://www.trombit.net, josta löytyy myös laajasti urheilua käsittelevä sivusto sekä Trombitin nettiradio, jonka kautta selostuksia voi kuunnella missä päin maata tahansa.

Mediamonitori