Trombit FM tuivertaa taajuudelle

kirjoittanut

kategoriassa

Trombit-logoHelsingin Kalliossa toimivan HEO-kansanopiston oppilaitosradio Trombit FM on jälleen äänessä pääkaupunkiseudulla ja netissä maanantaista 19. maaliskuuta alkaen. Trombit FM lähettää taajuudella 103,1 MHz 13.4. saakka ja tarjoaa monipuolista asia- ja viihdeohjelmaa sekä urheilulähetyksiä. Ohjelmaa ovat tekemässä HEO:n radio- ja tv-journalismin ja urheilujournalismin opiskelijat. Trombit FM on osa suurempaa mediakokonaisuutta, johon liittyvien nettisivujen tuottamisessa ovat mukana myös lehtijournalismin, kuvajournalismin ja multimedian opiskelijat. Kaikkiaan Trombit-mediaa on tekemässä satakunta opiskelijaa.

Nettisivuilla on tarjolla opiskelijoiden tuottamia uutisia, kolumneja, henkilöhaastatteluja, animaatioita, valokuvia ja videoita. Mediajulkaisu Trombit hyödyntää aktiivisesti myös sosiaalista mediaa olemalla läsnä Facebookissa ja Twitterissä.

Paikallisradio Trombit FM lähettää ohjelmavirtaa ja erikoisohjelmia viikon jokaisena päivänä. Prime time -aika on arkisin kello 9-16. Urheilulähetyksiä on tarjolla pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin. Urheilussa painopiste on paitsi jääkiekossa, myös esimerkiksi jalkapallon alasarjoissa, joita ei muissa radioissa juuri seurata.

Trombitin päätoimittaja on tänä vuonna useiden media-aineiden vastaavana opettajana toimiva Raimo Ahonen, joka oli mukana Trombitin toiminnassa jo 2000-luvun alussa.

Mediamonitori