Bassoradio kiertueella maalis-huhtikuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Bassoradio-logoPuolivaltakunnalliseksi radiokanavaksi vuoden alussa kasvanut Bassoradio lähtee maaliskuussa kiertueelle Ouluun, Jyväskylään, Turkuun ja Tampereelle. Basso Open by Heineken -niminen kiertue rantautuu kuhunkin kaupunkiin viikoksi. Viikon aikana järjestetään erilaisia tapahtumia, ja viikko kulminoituu lauantai-illan päätapahtumaan, jossa esiintyy suomalaisen urbaanin musiikin ja kulttuurin parhaimmistoa Stig Doggista Kemmuruun ja Loost Koosista maailmanmainetta niittäneisiin dubstep-artisti Tes La Rokiin sekä elektronisen musiikin artisti Jori Hulkkoseen.

Lisäksi Basso järjestää kiertueella Heineken Freestyle Open -session, jossa yleisö saa vapaasti ehdottaa aiheita artisteille, joista artistit improvisoivat omat esityksensä. Kiertue pitää sisällään myös workshopit sekä brunssit.

Kiertueelta lähetetään lisäksi myös live-radiolähetyksiä. Kiertue alkaa Oulusta 12.3.2012. Seuraavalla viikolla on vuorossa Jyväskylä, sen jälkeen Turku ja päätösviikolla 9. huhtikuuta alkaen Tampere.

Bassoradio on osa Basso Mediaa, jonka muut osat ovat aikakauslehti Basso, Basso.fi-sivusto sekä nettipohjainen BassoTV. Kohdeyleisö on 18-34 -vuotiaat urbaanista musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet suomalaiset.

Mediamonitori