Radio Taajamalle jälleen uusi taajuus

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Taajama -logoMynämäen kunnan ja lukion lähiradio Taajama lähettää tämän kevään lähetyksensä taajuudella 104,2 MHz. Aseman pitäisi olla ensi kertaa äänessä keskiviikkona 11. huhtikuuta. Alun perin Viestintävirasto oli myöntänyt Radio Taajamalle taajuuden 91,1 MHz. Taajuus on kuitenkin ollut vuoden alusta lähtien The Voicen käytössä Uudessakaupungissa. Uusi taajuus varmistui vasta maanantaina.

Radio Taajaman lähetykset kuuluvat Mynämäen ympäristössä. Asemalla on toimilupa kuudelle päivälle maalis-toukokuussa. Radio Taajama ja sen edeltäjät Mynämäen Kirkhakkiset, Radio Vertaansa Vailla ja Radio Tilt ovat joutuneet vaihtamaan taajuutta vuosien saatossa puolenkymmentä kertaa.

Lisätietoa tänä vuonna Suomessa toimivista oppilaitosten radioasemista voi etsiä Mediamonitorin tilapäisradioluettelosta.

Mediamonitori