Hankoon perusteilla kesäradio

kirjoittanut

kategoriassa

South FM 105,7 -logoHangossa saattaa soida ensi kesänä oma kesäradio, mikäli suunnitteilla oleva South FM 105,7 toteutuu. Paikallisradio lähettäisi ohjelmia ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Aseman lähetystaajuus tulee olemaan 105,7 MHz ja lähetysteho 50 wattia. Lähetysten alkamispäiväksi on ilmoitettu 1. kesäkuuta. Radiolupa on voimassa elokuun loppuun. Tarkempia tietoja radiotoiminnan käynnistymisestä kerrotaan aseman Facebook-sivuilla kevään mittaan

Hangossa ei ole toiminut omaa paikallisradiota sitten 1990-luvun alun, jolloin kaupungissa kuului Sun Radio -niminen kesäasema. Muitakin kesäradiosuunnitelmia on ollut aivan viime vuosiin saakka, mutta ne eivät ole toteutuneet.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Hankoon perusteilla kesäradio”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Paljonko tulee lähetystehoa tänä kesänä tälle kesäradiolle.