Kaupunkiradio yhdistää taas oppilaitoksia

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla maaliskuun puolivälin jälkeen lähetykset aloittava Kaupunkiradio toimii jälleen usean oppilaitoksen ja Helsingin kaupungin äänitorvena. Kaupunkiradio kuuluu taajuudella 100,0 MHz 19.3.-13.5. välisen ajan välittäen Metropolia Ammattikorkeakoulun, Laajasalon opiston, Helsingin kaupunginkirjaston, Vaskivuoren lukion, Kallion lukion ja Helsingin kaupungin nuorisoasiankeskuksen ohjelmia. Mukana on lisäksi Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosasto.

Metropolia ja Laajasalo tuottavat ohjelmaa vuoropäivinä toukokuun kuudenteen päivään saakka. Sen jälkeen äänessä ovat viimeisen lähetysviikon ajan lukiot sekä Helsingin nuorisoasiainkeskuksen Happi-toimintakeskus.

Kaupunkiradio julkistaa tarkempia ohjelmatietoja nettisivuillaan lähiaikoina. Aseman toimiluvanhaltijana on tällä kertaa Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy. Kaupunkiradion lähetin on Metsälän mastossa Helsingissä.

Mediamonitori