FST5 on nyt Yle Fem

kirjoittanut

kategoriassa

Yle Fem -logoYleisradion ruotsinkielinen kanava on vaihtanut nimeään. Aiemmin nimellä YLE FST5 tunnettu kanava lähettää maanantaista lähtien nimellä Yle Fem. Kanavan ohjelmasisältö ei muutu uudistuksen myötä, vaan kanavalla lähetetään Ylen oman tuotannon lisäksi Ruotsin television SVT World -kanavan ohjelmistoa.

Yle uudistaa visuaalista ilmettään myös muilla kanavilla. Uuden värimaailman ja logot voi nähdä ensimmäisenä yhtiön kanavilla ja internetpalveluissa. Myöhemmin logot ja uudet värit ilmestyvät yhtiön autoihin, valomainoksiin, opasteisiin ja julkaisumateriaaliin.

Aiemmin käytössä ollut Yle-ilme oli 1990-luvulta. Uudistuksella pyritään tuomaan Ylen sisällöt paremmin esille runsastuvassa mediatarjonnassa niin netissä kuin tv-kanavillakin.

Mediamonitori – YLE


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “FST5 on nyt Yle Fem”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Nykyinen nimi on parenpi nimi fst:lle.Kuin se edellinen nimi Yle Fst.