Oi fm haluaa taajuuden Kiteelle

kirjoittanut

kategoriassa

Oi fm -logoJoensuun seudulla lähettävä nuorisokulttuuriradio Oi fm kaipaa lisäkuuluvuutta Joensuun eteläpuolelle. Oi fm on jättänyt lausunnon liikenne- ja viestintäministeriölle Kiteellä käyttämättömänä olevan taajuuden 87,7 MHz liittämiseksi Oi fm:n taajuuskokonaisuuteen. Oi fm lähettää taajuudella 101,5 MHz Kontiolahden Pyytivaaralta. Aseman taustalla on mediayhtiö Najaros, joka omistaa myös Iskelmä Rexin.

Liikenne- ja viestintäministeriö pyysi tammikuun lopulla radiotoimijoilta lausuntoja vapaana olevien taajuuksien käytöstä. Vapaana olevia taajuuksia on Kiteen ohella Mikkelissä, Kokemäellä, Pelkosenniemellä, Ähtärissä ja Porvoossa. Asia liittyy radiotaajuuksien käyttösuunnitelman muutokseen, jonka ministeriö aikoo hyväksyä lähiaikoina.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Oi fm haluaa taajuuden Kiteelle”

  1. Hyvä ehdokas, varsinkin tapauksessa, jossa 101,5 MHz:n kuuluvuus pilataan lopullisesti siirtämällä Suomipop Savonlinna (Ruunavuori) 101,4 MHz jossain vaiheessa Kerimäelle.

    Pyytivaaralla ei täysi teho taida olla käytössä, ainakaan viime kesänä ollut?