Oulun C Music Radio vaikenee ulalla

kirjoittanut

kategoriassa

C Music -logoViime kesänä lähetykset Oulussa aloittanut uuden musiikin radioasema C Music lyö lapun luukulle ULA-taajuudella ensi lauantaina. Syy radiolähetysten loppumiseen on resurssipula. Ohjelmatoiminnan aloittaminen uudelleen ULA-taajuudella ei ole kokonaan poissa laskuista, C Musicista kerrotaan. C Music on lähettänyt taajuudella 88,8 MHz. Lähetykset jatkuvat internetissä, vaikka alkuperäisen suunnitelman mukaan aseman piti lopettaa myös nettilähetykset.

C Music Radio on toiminut tilapäisillä radioluvilla. Viime vuonna asemalla oli yksi ohjelmistolupa, mutta muuten toimintaa on harjoitettu pelkillä teknisillä radioluvilla, jotka mahdollistavat enintään 50 watin lähetystehon. Aseman taustajoukot pitävät toiminnan jatkamista pelkkien tilapäislupien varassa pitkällä tähtäimellä haasteellisena. Tekijänoikeusjärjestö Gramexille menevien maksujen määräytyminen päivätaksan mukaisina liikevaihtomallin sijaan on osasyy lähetystauolle.

Rajallisesta kuuluvuudesta huolimatta C Music on jo saavuttanut jalansijaa Oulussa. Aseman toimintaa pyörittävän Nordic Palvelu Oy:n edustaja Kimmo Salonpää pahoittelee kuuntelijoille tilannetta.

Nordic Palvelulla on radiolupa myös Tampereelle huhtikuun alusta alkaen. Tätä tai Oulussa huhtikuun alkuun voimassa olevaa lupaa yhtiö ei aio peruuttaa.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Oulun C Music Radio vaikenee ulalla”

 1. Kimmo-Ville Jyrälä avatar
  Kimmo-Ville Jyrälä

  c music radio kanava jatkuu lauantain jälkeen toistaiseksi vaan nettiradiona
  http://www.facebook.com/pages/C-Music-Radio-All-The-New-Hits-Kaikki-Uudet-Hitit-/140257722709256?sk=wall

 2. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”Kimmo-Ville Jyrälä”]c music radio kanava jatkuu lauantain jälkeen toistaiseksi vaan nettiradiona
  http://www.facebook.com/pages/C-Music-Radio-All-The-New-Hits-Kaikki-Uudet-Hitit-/140257722709256?sk=wall%5B/quote%5D

  Uutista onkin tuon johdosta juuri hetki sitten päivitetty. Kiitos sinulle aktiivisuudesta!