Radio Musa aloittaa taipaleensa Tampereella

kirjoittanut

kategoriassa

Kolmen kuukauden ajan taajuudella 88,7 MHz lähettävä Radio Musa aikoo seurata viime vuonna toimineen Radio 988:n jalanjälkiä viihdyttämällä hyvällä, aikuisille suunnatulla musiikilla ja uutisilla. Radio Musa lähettää Tampereen Näsinneulasta ja kuuluu Pirkanmaalla huhtikuun loppuun asti. Radioaseman taustalla on viihdetuotantoyhtiö Discopress Oy.

Radio Musan soitossa on monipuolinen kattaus suosikkimusiikkia aina humpasta swingiin ja rautalankaan sekä rock ’n rolliin. Viihdeuutisten ohella kanavalta kuulaan STT:n uutiset aamukuudesta iltakymmeneen. Artistihaastattelujen lisäksi Radio Musa tarjoaa listaohjelmia, joissa kartoitetaan kotimaan tanssilistaa.

Muista iskelmää ja poppia soittavista radioista poiketen Radio Musa soittaa suuren osan musiikistaan vinyylilevyiltä. Kappaleet myös luvataan soittaa kokonaan.

– Käytössä on yksi Suomen suurimmista levystöistä, joten hykerryttäviä löytöjä ja ihania muistoja vuosikymmenten ajalta riittää. Kun kuulee muistoja herättävän kappaleen, se on kuin kohtaisi vanhan rakkaan ystävän. Siksi Radio Musa tekee musiikkinsa toisin, asema kertoo tiedotteessaan.

Radio Musa on nimenä tuttu monelle tamperelaiselle. Samalla nimellä toiminut musiikkiasema lähetti Tampereen seudulla 1980-90 -lukujen vaihteessa. Vanha nimi pulpahti uudelleen käyttöön, koska Discopressin viime vuonna taajuudella 98,8 MHz lähettänyt viihderadio joutui vaihtamaan taajuutta.

Mediamonitori


Kommentit

7 vastausta artikkeliin “Radio Musa aloittaa taipaleensa Tampereella”

 1. tikka kirsti avatar
  tikka kirsti

  😆 ikäväkseni asema kuuluu huonommin kuin viime vuonna täällä pälkäneellä se on harmi koska radio olisi vaan niin hyvä toivotaan parempia yhteyksiä

 2. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”tikka kirsti”]:lol: ikäväkseni asema kuuluu huonommin kuin viime vuonna täällä pälkäneellä se on harmi koska radio olisi vaan niin hyvä toivotaan parempia yhteyksiä[/quote]

  Teknisten ongelmien takia lähetys kuului aluksi huonosti. Syynä oli vaihevirhe, joka ilmeni monokuuntelussa. Nyt aseman pitäisi kuulua normaalisti eli yhtä hyvin kuin aiemmalla taajuudella 98,8 MHz.

 3. Kauko Äikäs avatar
  Kauko Äikäs

  Hienoa Pentti Teräväinen, että soitat useasti myös karjalaista musiikkia! Tänäänkin klo 13.03 tuli Karjalan kunnailla tosi komeasti ison jazz-orkesterin tulkintana. Mikä levytys? Muutoinkin asemaa kuunnellesssa tulee ihan nuoruus mieleen. Tätä musiikkia ei nykyisin kuule juuri missään. Tsemppiä!

 4. Seppo Uppa avatar
  Seppo Uppa

  Kyllä järvirario on kuiteski paree.

 5. Kuuluuko radio TTV:n kaapelissa?

 6. Broadcast avatar
  Broadcast

  Tuskin kuuluu TTV:n kaapelissa. Kyseinen operaattori ei tunnu ottavan radiokanavia välitykseen ellei radiokanava maksa siitä. Eikä tämä koske vain tilapäisiä. Nostalgia ja Bassokin puuttunevat yhä, vaikka ovat pidempiaikaisia.

 7. ex teuvalaanen Manse avatar
  ex teuvalaanen Manse

  🙄 😆 Mun pitää peruuttaa tua,että järvirario on paree,koska teillä tuloo kans sellaasta monipualista musaa,joka sopii 64v ukolle,moon ollu vasta 40v täälä Manses ,viä ku olis hyvä mimmi viäres,ettei tarttis lähtiä karaookkehen.