Iskelmä Ankkuri odottaa tehonkorotusta

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmä-logoMeri-Lapin alueella toimiva Iskelmä Ankkuri jatkaa lähetyksiä toistaiseksi kahdella pienitehoisella lähettimellä Kemissä ja Torniossa. Ankkuri odottaa Viestintäviraston taajuuskoordinoinnin valmistumista Kemin taajuudelle 95,0 MHz. Kun koordinointi on valmistunut ja uudet radioluvat saatu, sulkee asema Tornion lähettimen. Iskelmä Ankkuri on toiminut pari vuotta teknisillä radioluvilla. Tämän vuoden alusta alkaen aseman taustayhtiöllä Kaimax Media Oy:llä on ollut pitkäaikainen ohjelmistolupa alueelle.

Iskelmä Ankkuri aikoo tuottaa Meri-Lappiin omia paikallisuutisia Oulun studiosta. Tehonkorotuksen jälkeen ohjelmat kuuluvat yhdellä taajuudella, jossa lähetystehoa on yksi kilowatti.

Viestintävirastosta kerrotaan, että taajuuskoordinointi on kesken myös Pohjois-Karjalassa kuuluvan Iskelmä Rexin Nurmeksen taajuuden osalta. Nurmeksen alilähetin siirtyy uuteen paikkaan, kun lupa siirrolle valmistuu.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Iskelmä Ankkuri odottaa tehonkorotusta”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Yhtä kilowattia enenpää lähetyshoa ei myönetä Iskelmä Ankkurille kemiin.Harmi että kolmen kilowatin lähetystehon hakeminen viestintävirastosta on täysin mahdotonta.