Urheilukisoja myös radiotaajuuksilla

kirjoittanut

kategoriassa

Urheilutapahtumien yhteydessä toimii nykyisin myös yleisradioasemia. ULA-taajuuksilla voi kuulua muun muassa kenttäkuulutuksia. Tuorein kisaradio lähettää tämän viikonlopun ajan Keuruun SM-hiihdoissa. Asema kuuluu taajuudella 88,0 MHz. Tulevina viikonloppuina hiihtokisoja voi seurata radiosta myös Imatralla, Kontiolahdella ja Kiteellä. Hiihtourheilun lisäksi taajuuksilta voi bongata raviselostusta tarjoavia radoita. Jukolan viestissä on perinteisesti ollut oma pienitehoinen radioasema.

Yleensä asemilla on käytössään muutamien wattien tai muutamien kymmenien wattien lähetystehoja. Mikkelissä ajettavan Vaakunarallin radioaseman teho on peräti sata wattia. Aseman toiminnasta vastaa Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy.

Mediamonitorin Taajuuslistalla on oma osio tilapäisradioille. Luetteloa päivitetään säännöllisesti.

Mediamonitori