Radio Kajaus jatkaa Pyhätunturilta

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Kajaus -logoKainuussa ja Koillismaalla pitkäaikaisella toimiluvalla lähettävä Radio Kajaus kuuluu ainakin seuraavat kolme kuukautta myös Pyhätunturin ympäristössä. Kajaus jatkaa lähetyksiä tilapäisluvalla taajuudella 104,7 MHz. Lähetykset kuuluvat Pyhätunturin tv-maston kautta Kemijärvellä, Pelkosenniemellä, Savukoskella, Sallassa ja Sodankylässä.

Radion taustayhtiö Kainuun Paikallisradio Oy Kajaus lähetti Pyhätunturilta kolmen kuukauden luvalla, joka päättyi 19. tammikuuta. Perjantaina 20. tammikuuta Itä-Lapin taajuuden luvanhaltijana aloittaa avoin yhtiö Ohjelmatoimisto Amami. Uuden luvanhaltijan avulla Kajauksen ei tarvitse pitää taukoa radiolähetyksissä Itä-Lapissa. Radio Kajaus ilmoittaa hakeneensa pitkäaikaista toimilupaa alueelle, ja asian toivotaan ratkeavan lähiaikoina.

Itsenäisenä paikallisradiona vuodesta 1989 toiminut Kajaus kuuluu Itä-Lapista ja Koillismaalta Pohjois-Savoon. Aseman päätoimipaikka on Kajaanissa. 2000-luvun alussa Kuusamossa toiminut Radio Ruka sulautui Radio Kajaukseen.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Kajaus jatkaa Pyhätunturilta”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Onko tehoa 1 KW?