SuomiTV siirtyy Foxille

kirjoittanut

kategoriassa

SuomiTV-logoMediakeisari Rupert Murdochin Fox International Channels -yhtiö ostaa SuomiTV:n toimintaa pyörittävän Family Channelin. Myyjänä on SuomiTV:n omistaja, kanadalainen liikemies Jeffrey Royer. Valtioneuvosto hyväksyi kauppaehdot joulukuun lopussa, koska Family Channel oli hakenut ennakkopäätöstä määräysvallan muutoksesta. Fox International Channels on osa Murdochin News Corporation -konsernia.

SuomiTV aloitti toimintansa vuonna 2009. Kanavalla on vuoden 2016 loppuun asti voimassa oleva ohjelmistolupa. Lupaehtojen mukaan vapaasti vastaanotettavan SuomiTV:n on lähetettävä myös suomenkielistä ohjelmaa. Kanavan ohjelmistossa pitää olla uutis- ja ajankohtaisohjelmia.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “SuomiTV siirtyy Foxille”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Jatkuuko uuden omistajan taholta Kymppitonni.