The Voicelle kaksitoista uutta taajuutta

kirjoittanut

kategoriassa

The Voice -logoVuodenvaihteessa voimaan tulevat radiotoimiluvat mahdollistavat lukuisten uusien taajuuksien käyttöönoton. Pelkästään The Voice saa aloittaa lähetykset kahdellatoista uudella taajuudella. Merkittävin uusi taajuus on tämän vuoden loppuun Radio Novan käytössä oleva Kruunupyyn 107,2 MHz, jossa on tehoa peräti 60 kilowattia. Taajuus siirtyy Voicelle 2. tammikuuta. Uusilla taajuuksilla pyritään laajentamaan kaupallisten radioiden kuuluvuusalueita ja voimistamaan asemien sisäkuuluvuutta kaupungeissa.

Pohjois-Pohjanmaalla The Voice alkaa kuulua myös Haapaveden ympäristössä. Uusia lähetyspaikkoja ovat lisäksi Kristiinankaupungin Pyhävuori, Pihtipudas, Äänekoski, Juuka, Sysmä, Porvoo, Valkeakoski, Sastamala, Raaseporin Fiskars, Uusikaupunki ja Valkeakoski.

Lisätietoa uusista taajuuksista ja taajuusmuutoksista saa muun muassa Mediamonitorista.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “The Voicelle kaksitoista uutta taajuutta”

  1. Hittejä... avatar
    Hittejä…

    Nyt sitten kaikki joukolla kuuntelemaan soittolistaa… 😀

    Tylsiä kaikki kaupalliset kanavat kun samat biisit päivästä toiseen. Jopa YleX ajautuu soittolistaan ensi vuonna. Onneksi on vaihtoehtoja kuten Spotify.

    Ei ikinä soittolistoille.