Radio Nova menettää suurtehotaajuuksia

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nova -logoUusien radiolupien myötä eri kaupallisten radioiden kuuluvuusalueita tasapuolistetaan. Tähän saakka ylivoimaisesti laajimmalla alueella kuulunut Radio Nova joutuu vaihtamaan taajuuksia neljällä paikkakunnalla. Nova menettää suurtehotaajuutensa Radio SuomiPOPille Päijät-Hämeessä  ja Eurajoella, Radio NRJ:lle Mikkelissä ja The Voicelle Kruunupyyssä. Uutuutena Nova saa lisäkuuluvuutta Sysmän seudulle taajuudella 90,2 MHz.

Radio Novan uusia taajuuksia ovat 2. tammikuuta alkaen Hollolan 102,4 MHz, Eurajoen 90,4 MHz, Mikkelin 106,9 MHz ja Kruunupyyn 98,8 MHz. Näillä paikkakunnilla Nova lähettää aiempaa pienemmällä teholla. Pääosa Novan lähetystehoista on jatkossakin 30-60 kilowattia.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Radio Nova menettää suurtehotaajuuksia”

  1. pasi viheraho avatar
    pasi viheraho

    Eikös Nova siirry lahdesta tai siis tiirismaalta sysmään sen ison lähettimensä kanssa.

  2. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Koska Radio Nova hakee eurajoelle 10 kilowatin lähetystehon viestintävirastosta.Vai onko sitä mahdonta hakea!