Radio Dei kuuluu paremmin Pirkanmaalla

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Dei -logoHäiriöisellä taajuudella 97,2 MHz lähettävä Radio Dei alkaa kuulua laajemmalla alueella Pirkanmaalla. Ensi sunnuntai-iltapäivästä alkaen Dein taajuus Tampereen seudulla on 98,8 MHz. Vanha taajuus siirtyy Radio 957:n käyttöön Orivedelle. Radio Dei on kärsinyt häiriöistä erityisesti Tampereen eteläpuolella. Ongelmia on aiheuttanut pääasiassa Radio NRJ:n lähetin Janakkalassa. Taajuus on 97,3 MHz.

Radio Deillä on nykyisin 18 taajuutta. Asema lähettää joillakin alueilla myös paikallista ohjelmaa.

Mediamonitori


Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Radio Dei kuuluu paremmin Pirkanmaalla”

 1. Ui pintaa syvemmälle avatar
  Ui pintaa syvemmälle

  Hei,

  Kyseinen radiotaajuus tulisi lakkauttaa. Kukaan terve järkinen ei kuuntele näin tylsistyttävää ohjelmaa. Jumalaan ei pidä uskoa eikä kirkkokanavia kuunnella.

  Vaihtakaa kanavaa niin pian kuin mahdollista, sillä liiallinen Radio Dein kuuntelu saattaa aiheuttaa voimakasta ketutusta ja suunnatonta mielipahaa.

  Ui pintaa syvemmälle. Vielä ehdit.

 2. Dein kuuntelija avatar
  Dein kuuntelija

  Höpö höpö. Vaihdapas Dein taajuuksille vaikka tulevana sunnuntaina kello 21:35. Luulisi olevan mielenkiintoista keskustelua myös sinunkaltaisillesi kiihkoateisteille. 😉

 3. Janne N avatar

  Leo Mellerin ohjelma ei ole kovin rakentavaa kuuneltavaa..Radio dein sais minunkin mielestä lopettaa kokonaan! 😡

  PS jokainen ihminen pitää uskoa johonkin,uskon minäkin joulupukkiin!! 😆

 4. Joopa joo avatar
  Joopa joo

  97,2 MHz ei sovellu käytettäväksi Orivedellä. Ongelmana on NRJ:n Jyväskylän taajuus 97,3 MHz, jonka kanssa tulee varmasti ongelmia yritettäessä kuunnella Radio 957:ää Keski-Suomen suunnalla.

  Tähän mennessä asemaa on voinut kuunnella sujuvasti vielä Jämsässä, ja paikasta riippuen kauempanakin, mutta taajuusmuutoksen jälkeen luulisi olevan ongelmia, sillä NRJ:n lähetin kuuluu alueella voimakkaana.

  NRJ:llä on tehoa 5kW, joten se kuuluu pitkälle Pirkanmaan suunnalle mentäessä.