Groove FM:lle kolme uutta taajuutta

kirjoittanut

kategoriassa

Groove FM -logoUusien radiotoimilupien myötä useat radiokanavat saavat uusia taajuuksia ja korotuksia entisten lähetystehoihin vuodenvaihteessa. Groove FM otti varaslähdön uuteen toimilupakauteen lokakuun alussa, kun Kajaanin (103,4 MHz) ja Lapuan (87,6 MHz) lähettimet aloittivat tilapäisten toimilupien voimin. Kajaanin ja Lapuan lisäksi Groove FM laajenee Kouvolaan taajuudelle 89,3 MHz.

Kouvolan lähetin sijoittuu kaupungin keskustaan Palomäelle. Taajuus 89,3 MHz oli helmikuuhun 2010 asti Radio SuomiPOP:n käytössä Anjalankoskella. Groove FM:n Kajaanin ja Kouvolan uusien lähettimien teho on 1 kilowatti ja Lapualla tehoa on 500 wattia.

Lisäksi Groove FM:n Porin Luotsinmäen lähetin muuttaa Ulvilaan. Lähetysteho ja taajuus (104,1 MHz) säilyvät ennallaan.

Mediamonitori