Radio Nostalgia vuodenvaihteessa uusille taajuuksille

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nostalgia -logoPääkaupunkiseudulla viime helmikuussa toimintansa aloittanut Radio Nostalgia puhaltaa uutta tuulta purjeisiinsa vuodenvaihteen jälkeen. Radio Nostalgia siirtyy pääkaupunkiseudulla taajuudelle 105,5 MHz. Kanava alkaa tämän lisäksi kuulua Turun seudulla (100,5 MHz), Tampereen ympäristössä (92,7 MHz) ja Oulussa (94,3 MHz). Lähetykset kuuluvat myös netissä.

Radio Nostalgian omistaa NRJ Finland Oy. Asema suuntaa ohjelmansa aikuisväestölle. Suosittujen juontajien lähetyksissä on vieraillut laaja kirjo kotimaan kärkiartisteja. Vierailut jatkuvat jouluaattona, jolloin juontaja Markus Parkkisen vieraana on suosikkilaulaja Paula Koivuniemi. Kaksikko muun muassa lukee kuuntelijoiden lähettämiä joulutervehdyksiä ja soittaa kauneimpia joululauluja. Suora lähetys käynnistyy kello 9.00.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Nostalgia vuodenvaihteessa uusille taajuuksille”

  1. Harmi 🙁
    Nyt ei Lohjalla voi enää kuunnella nostalgian lähetyksiä kun menivät vaihtamaan taajuutensa samaksi kuin Lohjan Virkkalassa Radio Aallolla…