Turku TV lopettaa lähetykset antenniverkossa

kirjoittanut

kategoriassa

Turku TV -logoTurun Sanomien monimediaan kuuluva Turku TV lopettaa lähetykset Digitan ylläpitämässä verkossa tammikuun aikana. Paikallistelevision lähetykset jatkuvat entisellään esimerkiksi Soneran ja DNA:n kaapeliverkoissa. Lounais-Suomen alueella kanava tavoittaa noin 150 000 kotitaloutta. Vuodenvaihteen jälkeen kanava toimii nimellä TSTV. Uudistuksen myötä ohjelmat näkyvät myös sekä kanavan omilla sivuilla että Turun Sanomien nettisivuilla.

TSTV:n paikallisuutiset palaavat kuvaruutuihin joulutauon jälkeen 9. tammikuuta. Ensimmäinen uutislähetys nähdään arkisin jo kello 17.30 ja päivitetty versio tuntia myöhemmin. Netissä uutisvideoita voi katsoa jo aiemmin päivällä.

Turku TV aloitti toimintansa kaapelikanavana vuonna 1986. Antenniverkossa lähetykset alkoivat näkyä Kuusiston tv-aseman näkyvyysalueella vuonna 2004. Kanavalle ohjelmia tuottaa Turun Sanomien lisäksi Åbo Underrättelser.

TS-Yhtymään kuuluva tv-kanava valmistaa ohjelmansa Turun Sanomien uudessa monimediakeskuksessa Turun Artukaisissa. Samoissa tiloissa toimivat myös sanomalehti ja paikallisradiot Auran Aallot ja Radio Melodia.

Mediamonitori – TS