BC-TV käynnistyy kanavapaikalla 15

kirjoittanut

kategoriassa

Uusi koko Suomessa antennitalouksissa näkyvä tv-kanava BC-TV aloittaa lähetykset keskiviikkona 14. joulukuuta A-kanavanipussa kanavapaikalla 15. Kanava kertoo kotisivuillaan lähettävänsä sekä lapsille että aikuisille suunnattuja ohjelmia. BC-TV lähettää viikon jokaisena päivänä kello 19-22. Kanavan taustalla on Brilliance Communications Oy, jonka johdossa on Hannu Haukka.

BC-TV:n kautta näkyvät myös medialähetysjärjestö IRR-TV:n ohjelmat. Viestintäviraston ohjelmistolupaluettelossa asemalla on lyhytaikainen toimilupa.

Mediamonitori


Kommentit

5 vastausta artikkeliin “BC-TV käynnistyy kanavapaikalla 15”

 1. Monet kiitokset BC-TV-kanavanne ohjelmasta!
  Tänään katsoimme sitä ensimmäisen kerran. Terttu ja Pirkko Välimäen haastattelua oli mukava seurata.
  Hyvää jatkoa kanavalle!

 2. kirsti merikivi avatar
  kirsti merikivi

  Kiitos hyvästä ohjelmasta!!
  Olisi hyvä, jos voisi ohjelmat nähdä netissä. 🙂

 3. 🙂
  eilen, siis 16.10 löysin vahingossa tämän kanavan ja siinä olikin aivan ihana ohjelma! Anto Leikola keskusteli maailmansynnystä ja muista ihmeistä kreationistin kanssa, jonka nimeä en nyt valitettavasti muista. Vähän samantyyppinen siis kuin 5 kulmaa kosmologiaan. Aivan loistava ohjelma ja haluaisin nähdä netissä sen sekä aiemmat jaksot. Kiittäen 🙂

 4. 34 v mies avatar
  34 v mies

  Kerrankin jotain asiallista ohjelmaa. On se kumma kun kymmenien kanavien joukosta ei löydy mitään järkevää.. kiitos bc-tv!

 5. Olavi Moisio avatar
  Olavi Moisio

  Katselen tässä joulukonserttia Dallasissa kauhun sekaisin tuntein. Kymmenittäin lapsia kynttelien kanssa ym avotulta mielin määrin. Lattialla olkia ja kaikilla enkelinsiivet ym herkästi syttyvän näköistä.
  Todella tehokas trilleri!
  Kuvaruudussa pitäisi juosta teksti: ÄLÄ TEE TÄTÄ KOTONA!