Radio City iskee eetteriin kovilla nimillä

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City -logoYlen Radiomafiasta ja Ylex:ltä tuttu viihdeohjelma Pietarinkadun Oilers Go Go palaa radioaalloille tammikuussa. Vuoden alussa lähetykset pääkaupunkiseudulla aloittava Radio City lähettää suosikkiohjelmaa sen alkuperäisellä miehityksellä eli Simo Ruuskasen, Teemu Skinnarin ja Jussi Putkosen tuottamana ja juontamana. Ohjelmaa lähetetään lisäksi muissa SBS-Cityradioissa.

Pietarinkadun Oilers Go Go aloitti tammikuussa 1998 ja jatkoi tyylillään legendaarisen Mato Valtosen ja Sakke Järvenpään Radio Citystä tutun Pullakuskit-shown perinnettä.

Idean takana oli ohjelman silloinen tuottaja Simo Ruuskanen, joka kehitti ja toteutti vision yhdessä Teemu Skinnarin kanssa Oilers-joukkueen myötämielisellä tuella. Yleisradiossa ohjelma pyöri aina vuoden 2006 loppuun

– On ollut ilo päästä tekemään kaupalliseen radioon, oikeastaan kymmenen vuoden tauon jälkeen, ihan oikeaa ja hyvää sisältöä, sanoo ohjelmajohtaja René Mäkinen viitaten muun muassa Radio Cityn tuleviin ohjelmiin, Juha Vuorisen Tähtivieraeseen, Kokki, Varas, Vaimo ja Katja Ståhliin, Pauliinan Buduaariiin ja Jussi Mäntysaaren juontamaan Ohjelmaan.

– Nyt kun Radio City tulee osaksi Cityradiot -”ketjua”, saamme tarjottua melkoisen lisäarvon myös muiden isojen kaupunkien kuuntelijoille jakamalla ilosanomaa myös meidän muissa radioissa, jatkaa Mäkinen.

Pietarinkadun Oilers Go Go kuuluu myös muissa Cityradioissa samoin kuin Juha Vuorinen, Katja Ståhl, Pauliina Tuomola ja Jussi Mäntysaari.

Cityradiot-pakettiin kuuluvat Radio City, Radio Sata Turussa, Radio 957 Tampereella, Radio Jyväskylä, Radio Mega Oulussa, Radio Ramona Raumalla sekä Cityradio Pohjanmaa.

Alkuperäinen Radio City toimi vuosina 1985-2006. SBS sai Radio Citylle uuden toimiluvan viime helmikuussa. Lähetykset uusi Radio City aloittaa 1. tammikuuta taajuudella 99,4 MHz.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio City iskee eetteriin kovilla nimillä”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Kauanko nyt Radio Cityn toimilupa on voimassa.