Metroradiolle ei määräysvaltaa Beafinassa

kirjoittanut

kategoriassa

Valtioneuvosto on hylännyt Beafina Oy:n hakemuksen määräysvallan siirtämisestä yhtiössä. Metroradio Finland Oy:n piti ostaa enemmistö Helsinkiin paikallisradiota puuhaavasta Beafinasta, mutta valtioneuvoston päätöksen mukaan kauppa ei toteudu. Valtioneuvoston mukaan määräysvallan siirtyminen uudelle pääomistajalle olisi merkinnyt toimilupakauppaa ennen lupakauden alkamista. Beafinan omistaa JPC Studiot Oy.

Valtioneuvosto myönsi viime helmikuussa JPC-Studiot Oy:lle paikallisradioluvan Helsinkiin kaudelle 2012-2019. JPC Studiot Oy siirsi luvan tytäryhtiölleen Beafina Oy:lle televisio- ja radiotoiminnasta annetun lain mukaisena konsernin sisäisenä siirtona.

Mediamonitori – Valtioneuvosto


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Metroradiolle ei määräysvaltaa Beafinassa”

  1. Erittäin hieno homma. Sen verran hakijoita pääkaupunkiseudulle kuitenkin viime keväänä oli.

    Lupa vaan uudelleen hakuun, jos JPC ei sitä tule käyttämään edes SUN Pirkanmaan lähettämiseen :-*