Joulun erikoisradiot aloittavat

kirjoittanut

kategoriassa

JouluRauma-logoJoulunajan erikoisradiot palaavat aalloille ensimmäisen adventin aikoihin. Rauman seudulla kuuluva JouluRauma aloittaa lähetykset 26.11. kello 00.00. Taajuus on 97,3 MHz ja kaapeliverkossa 107,8 MHz. Toivontuottajien luotsaama Jouluradio tuo tullessaan peräti neljä eri ohjelmavaihtoehtoa, joista perinteinen Jouluradio kuuluu internetin lisäksi 14 ULA-taajuudella eri puolilla Suomea. Jyväskylässä lähetykset kuuluvat taajuudella 96,8 MHz 2. joulukuuta alkaen.

Radio Ramonan tuottama JouluRauma soittaa tapaninpäivän iltaan asti joululaulujen klassikoita meiltä ja muualta, uutta joulumusiikkia sekä raumalaisten kuorojen ja artistien levyttämiä joululauluja. JouluRauman musiikkitarjonnan lisäksi taajuudella kuullaan Rauman Pyynpään koulun 4b-luokan joulutarinoita ja joulunvalmisteluun liittyviä vinkkejä.

Toivontuottajien Jouluradion seurana on pelkästään netissä kuuluvat Pikku jouluradio, suomenruotsalaisia joululauluja tarjoava Julradion ja Kauneimmat joululaulut -radiokanava. Jouluradion tuottamisessa on mukana Suomen Lähetysseura ja tukijoina lukuisa joukko seurakuntia. Jouluradion taajuudet on listattu muun muassa Mediamonitorissa.

Jouluradion lähetykset ovat jo alkaneet, vaikka virallinen aloitus onkin sunnuntaina 27.11. kello 00.00. Jouluradion musiikkipäällikkönä toimii Mika Saarelainen.

Mediamonitori – JouluRauma, Jouluradio