Digita uudistaa alueellisen tv-järjestelmän

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoVerkko-operaattori Digita ottaa uudistuneen alue-tv-järjestelmänsä käyttöön tiistaina 29. marraskuuta. Muutos tehdään B-kanavanipussa, jossa näkyvät MTV3, Nelonen, Sub, Jim, MTV3 MAX, MTV3 Juniori, MTV3 Leffa, URHOtv ja AdultTV.fi. Kuluttajille muutostyöt näkyvät B-kanavanipussa lyhyinä 1-10 sekunnin katkoksina kello 08.00-16.00 välisenä aikana. Muutos tehdään alueittain koko Suomessa.

Digita toteuttaa asiakkailleen, kuten Yleisradiolle ja MTV3:lle, alueelliset televisiosisällöt mahdollistavan palvelualustan. Alue-tv-järjestelmäuudistuksen taustalla on tämän palvelualustan laajennus ja monipuolistaminen tv-kanavien tarpeisiin.

Muutostöiden ei pitäisi aiheuttaa häiriöitä vastaanottimiin. Mikäli ongelmia kuitenkin ilmenee ja haluttu kanava ei näy normaalisti, kannattaa käydä toisella tv-kanavalla ja palata takaisin haluamalleen kanavalle. Vaihtoehtoisesti voi käynnistää vastaanottimen uudelleen tai palauttaa tehdasasetukset.

Mediamonitori