Radio KLF lopettaa lähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Radio KLF -logoKuusi vuotta lyhytaikaisilla radioluvilla lähettänyt tanssimusiikkikanava Radio KLF ei aio jatkaa lähetyksiä enää syyskuussa. Radio KLF lopettaa toimintansa ULA-taajuuksilla Helsingissä, Turussa ja Tampereella sekä internetissä 31. elokuuta. Radiokanavan taustayhtiöstä kerrotaan, että lopettamispäätös ei ollut hätiköity, sillä aseman toiminnalle etsittiin suuntaviivoja vielä viimekeväisen kielteisen toimilupapäätöksen jälkeen. Radio KLF ei tuolloin saanut pitkäaikaista ohjelmistolupaa suurimpiin kaupunkeihin.

Tanssimusiikkiradion taustayhtiön Radio KLF Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Luomaniemi kertoo Mediamonitorille, että vaihtoehtoja toiminnan jatkamiselle oli paljon. Yksi niistä oli aseman keskittyminen tapahtumajärjestäjäksi. Radio KLF on vuosien aikana järjestänyt lähinnä lukuisia klubi-iltoja dance-musiikin ystäville. Pelkästään tapahtumapuolelle keskittyminen ei kuitenkaan Luomaniemen mukaan olisi ollut toimivaa ilman pitkäaikaisella luvalla lähettävää radiokanavaa.

– Radiotoiminta on yhtiömme ydinliiketoimintaa, eikä tulevaisuudensuunnittelu ole helppoa, jos käytössä on vain lyhytaikaisia radiolupia. Radion lopettaminen ei ole mukava juttu, sillä kanavalla on paljon ystäviä, Luomaniemi huomauttaa.

Radio KLF haki useaan otteeseen pitkäaikaista ohjelmistolupaa, mutta joka kerta kanava veti vesiperän. Edellisen kerran Radio KLF oli kisaamassa toimiluvasta, kun toimintansa lopettaneen Classic Radion taajuuksien uudesta omistajasta päätettiin. Vuonna 2006 Radio KLF halusi joko osavaltakunnallisen toimiluvan tai paikallisradioluvan Helsinkiin.

Kanavan nykyisen pyörittäjän Radio KLF Oy:n toimitusjohtaja ei pidä täysin poissuljettuna vaihtoehtona, että Radio KLF voisi jonain päivänä vielä aloittaa lähetykset.

– Tulevaisuudesta ei koskaan tiedä, sillä markkinat ja trendit muuttuvat. Radio KLF on toiminut kapealla formaatilla, mutta se on selvästi erottunut muista radiokanavista ja tehnyt omaa juttuaan, Luomaniemi korostaa.

Luomaniemi ei halua arvioida kanavansa kuuntelijamäärää muuten kuin toteamalla sen olevan varsin merkittävä. KLF ei ole muiden tilapäisten radioiden tavoin päässyt mukaan Kansalliseen radiotutkimukseen, joka kartoittaa kuuntelijamääriä. Netin kautta KLF:llä on ollut runsaasti kuuntelijoita myös ulkomailla.

Radio KLF on tuonut Suomen radiokenttään vaihtoehdon, joka on saanut monet muut radiot lisäämään soittolistoilleen tanssimusiikkia. Yhtään puhtaasti danceen keskittyvää radiokanavaa Suomeen ei jää KLF:n vaikenemisen jälkeen.

Faktaa Radio KLF:stä:

 • Aloitti kesäradiona Helsingissä taajuudella 100,0 MHz 1.6.2005
 • Perustaja Jesus Ziliachus
 • Alkuperäinen taustayhtiö Pro FM
 • Vuonna 2010 taustayhtiöksi Radio KLF Oy
 • Toiminut v. 2005-2011 useilla kolmen kuukauden pituisilla ohjelmistoluvilla ja teknisillä radioluvilla
 • Helsingin lisäksi ollut äänessä Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa
 • Internetlähetyksillä ollut vankka suosia myös ulkomailla
 • Haki pitkäaikaista toimilupaa vuosina 2006, 2010 ja 2011
 • Lopettaa lähetykset ainakin toistaiseksi 31.8.2011

Mediamonitori


Kommentit

42 vastausta artikkeliin “Radio KLF lopettaa lähetykset”

 1. Taas yks surkukanava pois suomesta. En kaipaa. Kuka haluaa kuunnella kanavaa joka soittaa vain musiikkia? Kuka tahansa voi perustaa oman jukeboxin jos haluaa tai kuunnella omia CD levyjään. Mutta missä on kunnon radiotoimittajat? Missä on kunnon radio-ohjelmat?

 2. Nuppi avatar

  Itse ainakin konemusiikin ystävänä jään kaipaamaan KLF:ää. Ei niinkään sitä tauotonta soittolistaa vaan viikonloppuiltojen konemusiikkiohjelmia, jotka ovat soittaneet trancea ja housea. Näitä ovat viime aikoina olleet Salmiakki Sessions (Darude), Hahmo On Track (Joonas Hahmo) ja Summer Sessions (Steve Lade, Sam9 & Xspective Sense). Aiempia jo loppuneita ohjelmia mm. Friday Night Live (Danny Monaco), Music For Life (Alex Kunnari), Push Up (K-System), Guest Star, Helsinkivibe jne.

  Vastaavat parhaiten omaan musiikkimakuuni sopivat ohjelmat ovat kotimaisilla kanavilla harvassa. Jäljellä ovat YleX:n DJ Orion ja tauolla oleva NRJ @ The Club. Bassoradio ei ainakaan toistaiseksi tarjoa trancea käytännössä ollenkaan, mutta toivottavasti tämä muuttuu KLF:n poistumisen ja Basson kuuluvuusalueen laajentumisen myötä. Muuten KLF:n jättämää aukkoa on pakko paikata ulkomaisilla nettiasemilla tai podcasteilla.

 3. Harmi kun näin hyvä kanava lopettaa! Itse tykkäsin kovasti KLF:stä ja varmasti moni muukin. Tällä kanavalla kuuli vanhat klassikot dance kappaleina, tanssijalka alkoi varmasti joka kerta vipattaan, en voi muuta sanoa, että kyllä jää ikävä. Eipä voi enää avata radioo ja eipä sieltä aukea enää suosikkikanava! Nyt jää radion kuuntelu vähemmälle! Kiitos KLF kuluneista vuosista, hyvän musiikin parissa ja kiitos tiimille, jotka ovat jaksaneet vetää yhdessä alusta asti tätä huippua radiokanavaa! Kiitos ja Kunnioitus!!! 🙂

 4. Nuppi avatar

  Suuri kiitos myös omalta osaltani kaikille KLF:n tekemisessä mukana olleille. Kuulolla on tullut oltua säännöllisesti syksystä 2005 asti.

 5. Smiley avatar

  Ei oo totta! 😮
  Ehdottomasti paras kanava ja ainoa laatuaan, miksei saanut pitkäaikaista lupa?! Noita jonninjoutavia jorinakanavia on vaikka kuinka ja sitten tämä paras lopetetaan? Eikä!! 😥

 6. Jarza avatar

  Hemmetin ikävää,että näin hyvä radiokanava joutuu lopettaan ja vääntään aina lupien kans,verrattuna muihin KLF:ällä itelle just mieluisin musatarjonta,oon ollu kanavan ystävä jo pitkään.Toivottavasti vielä joskus saatte pitempiaikaisemmat luvat ja voitte avata uudestaan tämän tai samansorttisen kanavan,suuri kiitos KLF:än tekijöille ja kanavan ylläpitäjille näistä vuosista… t.Jarza

 7. MusicLover avatar
  MusicLover

  Harmi, KLF:llä soitettiin juuri mieleistäni musiikkia. Pidin tästä kanavasta todella.
  Kokeilkaa Ruotsalaista dance nettiradionta http://www.radioseven.se/. KLF:n ystävät löytänevät sieltä mieleistä kuunneltavaa.

 8. Pieni tauko tanssin keskelle… Nyyhky !

 9. [quote name=”Pete”]Taas yks surkukanava pois suomesta. En kaipaa. Kuka haluaa kuunnella kanavaa joka soittaa vain musiikkia? Kuka tahansa voi perustaa oman jukeboxin jos haluaa tai kuunnella omia CD levyjään. Mutta missä on kunnon radiotoimittajat? Missä on kunnon radio-ohjelmat?[/quote]

  Yle Puhe; siellä saat kuunnella parasta mahdollista julkisrahoitteista asiaohjelmaa 24/7

  Tämä KLF on on ollut töissä nettisoitossa kohta kolme vuotta; leppoisa beat on juuri sopivaa taustalle ku pitää sitä koodia vääntää.
  Hesan työkeikoilla on aina ollu auton radio kanavalla 100.0MHz
  Ikävä tulee.

 10. Arska avatar

  Joka päivä kuuntelen KLF:ää, aina autossa ja melkein päivittäin töissä nettiradiosta.

  Mitä ensi viikon jälkeen? Mistä kuulee hyvää tanssimusiikkia?

  ps. Viime viikon ”Botta goes back to Berlin” bileet oli hyvät.

 11. [quote name=”duck”][quote name=”Pete”]Taas yks surkukanava pois suomesta. En kaipaa. Kuka haluaa kuunnella kanavaa joka soittaa vain musiikkia? Kuka tahansa voi perustaa oman jukeboxin jos haluaa tai kuunnella omia CD levyjään. Mutta missä on kunnon radiotoimittajat? Missä on kunnon radio-ohjelmat?[/quote]

  Yle Puhe; siellä saat kuunnella parasta mahdollista julkisrahoitteista asiaohjelmaa 24/7

  Tämä KLF on on ollut töissä nettisoitossa kohta kolme vuotta; leppoisa beat on juuri sopivaa taustalle ku pitää sitä koodia vääntää.
  Hesan työkeikoilla on aina ollu auton radio kanavalla 100.0MHz
  Ikävä tulee.[/quote]

  Äh juu en halua kuunnella mitään turhaa pölötystä vaan tarkoitin kunnon musa radio-ohjelmia eikä mitään jukeboksia! Kuka tahansa pystyy perustaan kanavan joka soittaa vaan musaa ilman mitään oikeaa sisältöä… Eli siis tottakai musiikkia pitää tulla.

 12. Mikko avatar

  Paras kanava joka kuuluu pääkaupunki seudulla ja netissä. Ei mitään puhetta vaan kunnon musiikkia.

 13. Jukkis avatar

  [quote name=”Pete”][quote name=”duck”][quote name=”Pete”]Taas yks surkukanava pois suomesta. En kaipaa. Kuka haluaa kuunnella kanavaa joka soittaa vain musiikkia? Kuka tahansa voi perustaa oman jukeboxin jos haluaa tai kuunnella omia CD levyjään. Mutta missä on kunnon radiotoimittajat? Missä on kunnon radio-ohjelmat?[/quote]

  Yle Puhe; siellä saat kuunnella parasta mahdollista julkisrahoitteista asiaohjelmaa 24/7

  Tämä KLF on on ollut töissä nettisoitossa kohta kolme vuotta; leppoisa beat on juuri sopivaa taustalle ku pitää sitä koodia vääntää.
  Hesan työkeikoilla on aina ollu auton radio kanavalla 100.0MHz
  Ikävä tulee.[/quote]

  Äh juu en halua kuunnella mitään turhaa pölötystä vaan tarkoitin kunnon musa radio-ohjelmia eikä mitään jukeboksia! Kuka tahansa pystyy perustaan kanavan joka soittaa vaan musaa ilman mitään oikeaa sisältöä… Eli siis tottakai musiikkia pitää tulla.[/quote]

  Ai, mun pitääkin laittaa kanava sitten pystyyn. Tienaakohan sillä touhulla elantonsa kuka tahansa?

 14. Veera avatar

  Harmittaaaa! Kuuntelen päivittäin klf:ää. Jään odottamaan uutta jaksoa. Tehkää kaikkea saadaksenne lupia ja ratkaistakaa ongelmianne, koska haluamme teitä kuunnella!
  Toive kuolee viimeisenä.

 15. pitkis avatar

  Jeps! Harmillista että tämäkin lysti loppuu… Oulun päässä ei vähään aikaan ole enää kuulunut radiosta mutta netin kautta on kuunneltu!!! Ihan ykkösbiisejä, sekä vanhojen biisien remixejä… Rok rok …jää kaipaamaan kanavaa!!!

 16. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”pitkis”]Jeps! Harmillista että tämäkin lysti loppuu… Oulun päässä ei vähään aikaan ole enää kuulunut radiosta mutta netin kautta on kuunneltu!!! Ihan ykkösbiisejä, sekä vanhojen biisien remixejä… Rok rok …jää kaipaamaan kanavaa!!![/quote]

  Oulussa ei mainosmyynti vetänyt. Sama tilanne oli kuulemma Jyväskylässä, joka lopetti kesällä.

 17. Esmeralda avatar
  Esmeralda

  🙁 🙁
  Iloissa ja suruissa tämä radiokanava soinut taustalla.. Harmittaa kovasti että lopettaa toiminnan. Kyllä noita läpäläpä-radiokanavia on ihan riittämiin. Taitaa radion kuuntelu jäädä melkeen kokonaan nyt.

 18. Minna avatar

  Ainoa radiokanava, jota olen kuunnellut. En jaksa kuunnella puhetta, selostusta, juontajien turhanaikaista juttelua tms. Aloittakaa mahdollisimman pian uudestaan, kiitos!!!

 19. Voihan_vissy avatar
  Voihan_vissy

  [quote name=”MusicLover”]Harmi, KLF:llä soitettiin juuri mieleistäni musiikkia. Pidin tästä kanavasta todella.
  Kokeilkaa Ruotsalaista dance nettiradionta http://www.radioseven.se/. KLF:n ystävät löytänevät sieltä mieleistä kuunneltavaa.[/quote]

  Toinen varteenotettava samaa linjaa kuin KLF pitävä on Digital Imported. Siellä ei pölötys ohjelmia pidetä. Sieltä löytyy melkein mitä vaan http://www.di.fm/

 20. saltsu avatar

  Aika törkeää, että kaikki tanssimusiikki kanavat päätetään lopettaa. Radiosta ei tule mitään muuta kuin roskaa. Suurin osa ihmisistä joita tunnen, ei myöskään kuuntele radiota juuri sen surkean tarjonnan vuoksi. Radion ainoat tanssimusiikkiin keskittyvät tanssikanavat lopetetaan jostain ihme syystä, jonka jälkeen radion olemassa olosta ei ole enää mitään hyötyä. Olisivat säilyttäneet edes Summer fm kanavan. Se, ja KLF olivat niille ihmisille ainoat kanavat jotka ovat tanssimusiikin ystäviä eikä minkään turhanpäiväisen nykyajan popin ja rokin suosijia.

 21. Heidi avatar

  No mä jään ainakin kaipaamaan KLFää!! 😥 😥 😥
  Olen kuunnellut autossa ja kotonakin paljon enemmän tätä kuin mitään muita radiokanavia! Muilta kanavilta tulee just paljon ja liikaa sitä turhaa lässyn lässyn lää diipa daapaa musiikin seassa..mua ei kiinnosta kuunnella juontajien viikonlopun vietosta, mielipiteistä tai muustakaan saati kuunnella mitä jollain veijolla turusta tai ritvalla espoosta on taas sanottavaa!!
  Voi toivottavasti samantyyppinen PUHTAASTI tanssimusiikkikanava tulisi taajuuksille!!!! Kuuntelijoita varmasti on!!

 22. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”saltsu”]Aika törkeää, että kaikki tanssimusiikki kanavat päätetään lopettaa. Radiosta ei tule mitään muuta kuin roskaa. Suurin osa ihmisistä joita tunnen, ei myöskään kuuntele radiota juuri sen surkean tarjonnan vuoksi. Radion ainoat tanssimusiikkiin keskittyvät tanssikanavat lopetetaan jostain ihme syystä, jonka jälkeen radion olemassa olosta ei ole enää mitään hyötyä. Olisivat säilyttäneet edes Summer fm kanavan. Se, ja KLF olivat niille ihmisille ainoat kanavat jotka ovat tanssimusiikin ystäviä eikä minkään turhanpäiväisen nykyajan popin ja rokin suosijia.[/quote]

  Summer FM:n osalta tilanne on sellainen, että asema oli alun perinkin tilapäinen kesäradio. Sen ohjelmistolupa päättyy keskiviikkona 31.8.2011. Radio KLF on puolestaan toiminut pitkään tilapäisillä luvilla, joita voi ns. ketjuttaa peräkkäin kenenkään sitä estämättä. Radiolaissa ei nimittäin kielletä tällaista. Viestintävirasto myöntää useimmissa tapauksissa kolmen kuukauden teknisiä radiolupia, jos vain taajuuksia on vapaana. Ja KLF:lle niitä on riittänyt.

  Kieltämättä aseman poistuminen radiotaajuuksilta jättää tietynlaisen aukon ohjelmatarjontaan. Pitää kuitenkin muistaa, että viime keväänä kielteisen lupapäätöksen KLF:n osalta teki edellinen hallitus. Nykyhallituksen linjasta ei ole vielä toimilupa-asioissa kokemusta.

  Olet oikeassa, kun sanot monen hylänneen radionkuuntelun kokonaan. Vastaava esimerkki on turkulaisen Zoom FM:n tekemä epävirallinen kuuntelijatutkimus vuodelta 2010. Hämmästyttävän moni vaihtoehtoista musiikkia ja ohjelmaa radiostaan kaipaava oli aloittanut radionkuuntelun uudelleen vain Zoom FM:n takia. Moni on varmasti taas lopettanut, kun Zoom FM siirtyi tauolle. KLF:n kohdalla tilanne lienee samankaltainen.

 23. tr/dance4ever avatar
  tr/dance4ever

  No johan meni mieli maahan kun tämän uutisen kuulin. Vuodesta 2006 olen kuunnellut KLF ja se oli myös joskus yksi pikku seikka joka kannusti muuttamaan opiskelemaan Helsinkiin (niin oudolta kun se ehkä kuulostaa :D).

  Mä toivon todellakin että kanava palaa, mahdollisimman pian tietenkin 🙂 Suomen kanavatarjonta on aika jäykkää muutenkin, poislukien pääkaupunkiseutu. En nyt halua hyökätä mitään kanavaa vastaan, mutta tarviiko esim. klassiseen musiikkiin kaksi kanavaa? Kyl noita YLEn tappiollisia radiokanavia voisi ihan hyvin karsia vähän.

  …Oho, tästä tulikin romaani.

 24. KLF:n tarkka aloitus oli 03.06.2005 klo 21.03. Lähetin käynnistettiin heti luvan astuttua voimaan keskiviikkona 01.06. ja lähetti perjantai-iltaan 03.06. asti tauotonta tiedotuslooppia aloitusajankohdasta.

  http://www.kolumbus.fi/ap.jarven/audio/klf_aloitus.mp3 – Radio KLF:n virallinen aloitus 03.06.2005 klo 21.03. Silloisista vastaanottoteknisistä syistä johtuen soundi on monoa. Nettiradio tuli vasta seuraavassa lupajaksossa lokakuu-joulukuu 2005.

  http://www.kolumbus.fi/ap.jarven/audio/klf_kesa05.zip – Radio KLF:n jinglejä ja buffeja kesältä 2005.

  Vastaavanlaista musiikkia pääkaupunkiseudulla voi kuunnella jatkossa taajuudelta 102,1 MHz (Power Hit Radio). Kuuluvuus Tallinnasta paikoitellen hyväkin.

 25. Lasse avatar

  😥

  Voi että.. sinne meni ainoa Suomalainen radiokanava, jota halusin kuunnella ja kuuntelinkin päivittäin tuntikausia. En niinkään tanssiakseni, mutta taustalla kotona ja autossa. Ainoa kanava, jota kuunnellessa tulee hymyiltyä useasti, biiseistä ja remixeistä tulee niin hyvälle tuulelle.

  Kuka haluaa kuunnella Lady Gagaa ja muita hittejä toistuvalla tavalla urpojen ja tylsien radiotoimittajien jorinoiden yhteydessä? jokainen kanava toistaa samaa puppua päivästä toiseen.

 26. Ainoa kanava mitä jaksaa kuunnella. Ei niitä omille jutuilleen nauravia metroseksuaalijuontajia pysty kuuntelemaan. Ja niitä loputtoman pituisia mainoskatkoja.

  Toivottavasti KLF aloittaa uudelleen ja mahdollisimman pian.

 27. jorma avatar

  Äkkiä KLF takas, aivan loistokanava! Sitä paitsi dance on trendinä tosi suosittu nyt ja kasvaa koko ajan, joten luulisi kysyntää olevan!! Kaikki pop-artistit tekee nykyään dancepainotteisia biisejä popin sijaan.

 28. Nillex avatar

  KLF ..Paras suomalainen radio ja järkkäs monet hyvät hipat. Missäs muualla arvostetaan 90 luvun huippuja yms.. porukka ei vaan tajuu.. Hyvää oli setti, kiitos siitä! Ei jääny selittelyille tilaa..Myöhemmin taas tavataan 8)

 29. KLF takaisin ja heti avatar
  KLF takaisin ja heti

  [quote name=”Pete”]Taas yks surkukanava pois suomesta. En kaipaa. Kuka haluaa kuunnella kanavaa joka soittaa vain musiikkia? Kuka tahansa voi perustaa oman jukeboxin jos haluaa tai kuunnella omia CD levyjään. Mutta missä on kunnon radiotoimittajat? Missä on kunnon radio-ohjelmat?[/quote]
  Minä haluan kuunnella kanavaa, joka soittaa vain musiikkia. Pointti on se, että fiksut tyypit keksivät mielenkiintoisia soittolistoja eikä minun tarvitse ”kuunnella omia CD”. Tärkeintä, ettei olisi ”kunnon radiotoimittajia” jauhemassa paskaa…ei musiikki tarvitse puheita, se toimii ilmankin

 30. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”KLF takaisin ja heti”][quote name=”Pete”]Taas yks surkukanava pois suomesta. En kaipaa. Kuka haluaa kuunnella kanavaa joka soittaa vain musiikkia? Kuka tahansa voi perustaa oman jukeboxin jos haluaa tai kuunnella omia CD levyjään. Mutta missä on kunnon radiotoimittajat? Missä on kunnon radio-ohjelmat?[/quote]
  Minä haluan kuunnella kanavaa, joka soittaa vain musiikkia. Pointti on se, että fiksut tyypit keksivät mielenkiintoisia soittolistoja eikä minun tarvitse ”kuunnella omia CD”. Tärkeintä, ettei olisi ”kunnon radiotoimittajia” jauhemassa paskaa…ei musiikki tarvitse puheita, se toimii ilmankin[/quote]

  Jos juontaja on ammattitaitoinen, niin juontoa jaksaa kuunnella. Ei toki pidä yleistää, että kaikki Suomen puhetta sisältävät radiot olisivat ”sitä itseään”. Siinä kasassa on nimittäin myös helmiä, mutta ne pitää osata poimia sieltä ”sen itsensä” joukosta. 😉

 31. KLF takaisin ja heti avatar
  KLF takaisin ja heti

  [quote name=”Tero Toivonen”][quote name=”KLF takaisin ja heti”][quote name=”Pete”]Taas yks surkukanava pois suomesta. En kaipaa. Kuka haluaa kuunnella kanavaa joka soittaa vain musiikkia? Kuka tahansa voi perustaa oman jukeboxin jos haluaa tai kuunnella omia CD levyjään. Mutta missä on kunnon radiotoimittajat? Missä on kunnon radio-ohjelmat?[/quote]
  Minä haluan kuunnella kanavaa, joka soittaa vain musiikkia. Pointti on se, että fiksut tyypit keksivät mielenkiintoisia soittolistoja eikä minun tarvitse ”kuunnella omia CD”. Tärkeintä, ettei olisi ”kunnon radiotoimittajia” jauhemassa paskaa…ei musiikki tarvitse puheita, se toimii ilmankin[/quote]

  Jos juontaja on ammattitaitoinen, niin juontoa jaksaa kuunnella. Ei toki pidä yleistää, että kaikki Suomen puhetta sisältävät radiot olisivat ”sitä itseään”. Siinä kasassa on nimittäin myös helmiä, mutta ne pitää osata poimia sieltä ”sen itsensä” joukosta. ;)[/quote]

  Juu, onhan ammattitaitoisia juontajia, ja on myös mielenkiintoista juontoa…mutta kun olisi edes yksi kanava, josta ei tule puheita, vaan musiikkia…sellainen kanava on ihan eri genreä kuin ”juontaja + (tausta)musiikki” -kanava eikä sellaisia kanavia voi vertailla keskenään

 32. Pitää ilmeisesti voidella päättäjiä ja siihen pystyy vain suuret firmat. Miksi tarvitaan toimilupia? Rekisteröityminen riittää.Vapaita taajuuksia vain hallinnoimaan toimisto joka katsoo että radio on toiminnassa. Ymmärtäis jos ne valvoja että olis monipuolista ohjelmistoa mutta esim. yksi aaltonovaylexenergyvoice riittäisi. Nyt jää tyhjä aukko.

 33. peltoukko avatar
  peltoukko

  Eipä tässä enää jää vaihtoehtoja kun kuunnella ulkomaalaisia nettiradioita. YleX ja NRJ;kin soittavat ainoastaan sitä samaa 20 kappaleen listaa ympäry ja sitten vielä ne tylsät höpinät 😡 . Suomessa ei vain yksin kertaisesti ole hyvää radio tai nettiradio kanavaa joka soisi myös täällä keskisuomen tienoilla.

 34. Isoiiro avatar
  Isoiiro

  Kuunnellessani ensi kerran KLF:ää, mietin ”jes, kerrankin kanava jolla soitetaan kunnon musaa ja vähän harvinaisempiakin helmiä.” Nyt tämä kaikki on sitten ohi. 😥

  Kiitos kaikista näistä vuosista, KLF. Tule pian takaisin, muodossa missä tahansa, kunhan vain tulet.

 35. Tervemenoa avatar
  Tervemenoa

  Tervemenoa, eipä jää kaipaamaan.

  Spotify4ever.

 36. Jos joku haluaa puhetta kuunnella niin niitä kanavia on pilvin pimein!!!!!
  Joten HUH ihan tarpeeksi puhetta löytyy.
  Mutta tämäntyylistä kanavia ei toista samanlaista!
  Ainut kanava joka oli minulla tallennettuna nettisivun yläosaan saadakseni sen siitä suoraan sivulle ja radion päälle pikaisesti.
  Mutta mitäs nyt sitten 😥
  Tämän tyylistä kanavaa juuri kaivattiin & kaivataan ja nyt sekin lopetettiin.
  Mutta niinhän se monesti menee hyvät lopetetaan pa**t jää.

 37. Andiis avatar

  KLF teki vuosia jotain erilaista, miksi kaikki hyvä lopetetaan. Mitä kulttuuria se sellainen on jos on vain eros ramozzottit ja britneys spearssit radion taustalla. Perhana – ei näin!

  Miksi KLF dissataan ja ei anneta lupia! Hyvin toimiva kanava ja paljon kuulijoita!

  ps. Kesäradiolupia mun mielestä saa helposti – KLF väki nyt vain skarppina ja koskaan ei saa sanoa ei koskaan – koskaan ei saa myöskään luovuttaa!

  KLF FOREVER!

 38. Thorsten from German avatar
  Thorsten from German

  iam very sad, that KLF is no longer online. I wish that a station like KLF will be in Germany. I hope that KLF comes back and i here about this. For any Information about KLF i will be very thank you. Please mail to thorst0872@aol.com: Greetings from Germany with a tear in my Eyes

 39. Voe ei avatar

  Voi ei, mitä mä nyt kuuntelen töissä… tästä kanavasta sai hyvää fiilistä koko päiväksi. Hakekaa sinnikkäästi lupaa.

 40. Oli surullinen tieto, että KLF lopettaa kokonaan. 😥
  KLF oli ehdottomasti YKKÖNEN suomen radiokanavista. 😀
  Moni kaverinikin jää kaiholla odottamaan, että josko joskus taas radiosta kuuluisi KLF.
  Aitoa the KLF:ää sitaaraten:

  LAST TRAIN TO TRANCENTRAL…OVER AND NOW…

  Kiitos hyvästä musasta!!!

 41. KIITOS KLF, sinun ansiostasi löysin KAI TRACIDin vuonna -06. Life Is Too Short!! =’D

 42. sami lehtonen avatar
  sami lehtonen

  no saas nähä että avaako radio kesäksi toiminnan toivon että avaissi