Jaako Hurmeesta Basson musiikkipäällikkö

kirjoittanut

kategoriassa

Basso-logoNuorille kaupunkilaisille suunnatun paikallisradio Basson musiikkipäälliköksi on nimetty toimittaja ja dj Jaako Hurme. 32-vuotias Hurme tulee vastaamaan Basson musiikillisen linjan kehittämisestä, suhteista yli sataan Bassoradion dj:hin sekä Basson yhteistyökumppaneihin. Hurme on toiminut Bassoradion arkiaamuohjelma Hyvää Huomenta Helsingin juontajana.

Basso on helsinkiläinen mediatalo, joka koostuu paikallisradiosta, neljä kertaa vuodessa julkaistavasta aikakauslehdestä, nettitelevisiosta sekä nämä yhdistävästä verkkoyhteisöstä. Käyttäjäryhmä on 20-30 -vuotiasta. Bassoradio laajenee ensi vuoden alkupuolella pääkaupunkiseudun ulkopuolelle eli Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Jaako Hurmeesta Basson musiikkipäällikkö”

  1. Tommi avatar

    Mahtava uutinen! Onnea Jaako! Ainoa muttien mutta ja kysymys tässä kohtaa on se että MITÄ TAPAHTUU AAMUSHOWLLE?
    Tässä on jo totuttu heräämään raikkaisiin Jaakon aamufiiliksiin koti-päiväkoti-tsto matkalla, joten pelonsekaisin fiiliksin odotellaan päätöstä jatkosta.?