The Voicen VoiceMag osa median murrosta

kirjoittanut

kategoriassa

The Voice -logoViihdemedia The Voice on laajentanut tarjontaansa julkaisemalla ensimmäisen iPad-lehtensä. VoiceMag on uusi sähköinen aikakauslehti, joka täydentää Voicen viihdetarjontaa radion, television, netin ja mobiilin seurana. VoiceMagia ei löydy perinteisestä lehtihyllystä ja sen sisältö on erikseen tuotettu vain juuri julkaistuun lehteen.

Lehti sisältää artikkeleita musiikista, muodista, elokuvista ja mielenkiintoisista ihmisistä. Musiikin, videoiden, äänen ja erilaisten interaktioiden käyttö on lehdessä keskeistä ja erottaa VoiceMagin paperilehdistä.

The Voicen sisältöjohtaja Jussi Suvanto kertoo, että uuden iPad-lehden tavoitteena on yllättää lukija sisällöllisesti ja teknisesti sekä saada hänet nauramaan.

– Olemme erittäin ylpeitä uudesta perheenlisäyksestä ja siitä, että saimme lyhyessä ajassa tuotettua laadukkaan julkaisun, kehuu Suvanto.

The Voice on mukana käynnissä olevassa median murroksessa, josta esimerkkinä on tablet-laitteiden esiinmarssi.

– iPad on täydellinen väline monipuolisen lehden julkaisemiseen, sillä perinteisten tekstin ja valokuvien lisäksi lehti sisältää videoita ja musiikkia sekä paljon lukijan osallistamista. Lehden lukeminen on aivan uudenlainen, aktiivisempi, kokemus, kertoo The Voicen online-median päällikkö Johannes Saukko.

Lehden ensimmäinen numero on ollut ilmaiseksi ladattavissa Applen App Storesta. Toinen numero ilmestyy ennen juhannusta. Tekijöiden tavoitteena on julkaista se myös Android-tableteille.

Mediamonitori