Ralliradio starttaa Hämeenlinnassa

kirjoittanut

kategoriassa

Vanajanlinna Rallin yhteydessä toimiva ralliradio aloittaa lähetykset Hämeenlinnassa lauantaina 14. toukokuuta. Vanjanlinna Rallin radio lähettää musiikkia ja selostuksia rallitapahtumista taajuudella 91,0 MHz koko lauantain ajan. Juonnetut osuudet alkavat lauantaina noin kello 8-9. Toimitetusta sisällöstä vastaavat Laajasalon opiston urheilujournalismin opiskelijat.

Rallirtadio toimii 49 watin teholla kilpailukeskuksen ympäristössä. Lähetykset välitetään myös Internetiin. Radion tekniikan toimittaa EP Sound Service. Lähetykset tehdään  EP Soundin lähetysautosta ja haastattelut kilpailukeskukseen rakennettavasta ulkoilmastudiosta. Rallin etenemistä raportoidaan myös rallireitin varrelta.

Laajasalosta on mukana yhdeksän opiskelijan ryhmä, joka tuottaa radiolähetysten lisäksi videomateriaalia ralliyhteisön YouTube-kanavalle ja videogalleriaan.

Vanajanlinna Ralli on yksi rallin SM-osakilpailuista. Siinä on viisi erikoiskoetta, joista kaksi ajetaan kahteen kertaan. Yksi erikoiskokeista on asfaltilla ajettava yleisöerikoiskoe. Kilpailu alkaa lauantaina kello 13 ja maaliintulo on noin kello 18. Rallin järjestelyistä vastaavat Ahveniston Autourheilijat ja Hotelli Vanajanlinna.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Ralliradio starttaa Hämeenlinnassa”

  1. Jouko Hahl avatar
    Jouko Hahl

    Kyllähän sitä kuuntelisi jos jostain jotain kuuluisi. Sivut on kyllä komeet! Vaan ei se ilahduta.