Radio 967 lopetti lähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Radio 967 -logoKeski-Pohjanmaalla neljän ja puolen vuoden ajan toiminut Radio 967 vaikeni keskiviikkona. Paikallisradion lähetykset päättyivät illalla kello 21, jolloin lähetin suljettiin. Asiasta kertoneen YLE Keski-Pohjanmaan mukaan Radio 967:n piti toimia toimilupakauden loppuun eli vuodenvaihteeseen saakka. Radiolla oli palkkalistoillaan neljä työntekijää, jotka irtisanottiin.

Radio 967:n taustayhtiö Nomatron Oy sai toimiluvan paikallisradiotoimintaan Kokkolassa, Kaustisella, Kannuksessa ja Pietarsaaressa vuonna 2006. Lähetykset uusi radio aloitti 1.1.2007. Nomatron ei hakenut uutta toimilupaa määräaikaan mennessä. Valtioneuvosto myönsi taajuudet PPO-konserniin kuuluvalle Riofori Oy:lle. Yhtiön on tarkoitus käynnistää Radio Botnia -niminen paikallisradio. Sen lupa tulee voimaan ensi vuoden alussa.

Mediamonitori – YLE Keski-Pohjanmaa


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio 967 lopetti lähetykset”

  1. Mikko Järveläinen avatar
    Mikko Järveläinen

    😀
    Huono juttu radio 967:lle.
    Mutta jokin radioasema korvaa tämän radio 967:n kokkolassa.