Radio Taajuus jatkaa Kaupunkiradion sukkulaviestiä

kirjoittanut

kategoriassa

Taajuus-logoKevään ajan pääkaupunkiseudulla taajuudella 101,4 MHz toimiva Kaupunkiradio jatkaa seuraavat kolme viikkoa Metropolia Ammattikorkeakoulun voimin. Kaupunkiradion viestikapulaa pitää hallussaan Radio Taajuus, joka tarjoaa monimediaopiskelijoiden muille opiskelijoille toimittamia ja tuottamia ohjelmia. Lisäksi Taajuus-monimedia sisältää verkkojulkaisun, jossa on laaja valikoima opiskelijoita kiinnostavia artikkeleja, kolumneja, videoita ja kuvia ajankohtaisista ja ajattomista ilmiöistä.

Radio Taajuuden lähetykset alkavat tiistaina 26. huhtikuuta. Ohjelmavirta jatkuu 15. toukokuuta saakka ulalla ja nettivälitteisesti. Lisäksi radiotoimituksesta välitetään kuvaa usean nettikameran avulla.

Ohjelmistossa on uutisia tasatunnein joka arkipäivä kello 8-17. Aamushow Päivän ekat avaa arkipäivät kello 7.30. Puolenpäivän molemmin puolin Taajuuden keskipäivässä lähetetään runsaasti puhetta sekä dokumentteja ja musiikkihaastatteluja.

Kello 13-14 Radio Taajuus esittelee eri ammatteja otsikolla Sorvin äärellä ja iltavurolaisten aamuradio Päivystys avaa ovensa joka arkipäivä kello 14. Iltapäiväviidestä eteenpäin ohjelmistossa on eri teemaohjelmia. Myös lauantaisin ja sunnuntaisin kanavalla on juonnettuja osuuksia.

Monimedia Taajuus on aktiivinen sosiaalisen median hyödyntäjä. Facebookin lisäksi se toimii Twitterissä.

Metropolia Ammattikorkeakoulu oli mukana jo ennen eduskuntavaaleja Kaupunkiradion taajuudella toimineessa Vaaliradiossa. Metropolian jälkeen Kaupunkiradion viestiä vievät eteenpäin Romuradio ja Maailma kylässä FM.

Mediamonitori