Radio Global Finland jatkaa nettiradiona

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla tammikuusta alkaen lähettänyt Radio Global Finland jatkaa lähetyksiä maanantaista alkaen toistaiseksi vain nettiradiona. Kanavan ohjelmisto jatkuu nykyisellään 20. huhtikuuta saakka, jonka jälkeen toimintaa jatketaan nykyisestä hieman kavennetummalla ohjelmistolla. Lähetykset jatkuvat ympärivuorokautisina.

Radio Global Finlandin ensimmäinen ohjelmistolupa päättyy sunnuntaina 10. huhtikuuta. Aseman omistaja Dream Stream Oy pyrkii palauttamaan radion ULA-taajuudelle mahdollisesti kuukauden kuluttua. Asia ratkeaa lähipäivinä. Uudelle lupakaudelle kanava aikoo lähteä uusituin nettisivuin ja muokatulla ohjelmistolla. Kanavan pyörittäjän Pekka Heikkilän toiveissa on lisätä naisnäkökulmaa nykyisen melko miespainotteisen juontajakaartin joukkoon.

Radio Global Finlandilla on studio Espoossa sekä useita ulkomailla sijaitsevia toimipisteitä. Suomalaisväriä Suomen kansainvälisyyttä edistävälle kanavalle tuodaan jatkossa myös Lontoosta, johon on rakenteilla etästudio.

Tammikuussa toimintansa aloittanut Radio Global Finland lähettää Helsingissä taajuudella 102,4 MHz. Lisäksi radion nettilähetyksiä kuuntelevat lukuisat ulkomailla asuvat suomalaiset.

Mediamonitori