Suosittu Radio 988 tauolle huhtikuun lopussa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio 988 -logoTilapäisellä ohjelmistoluvalla Pirkanmaalla toimiva iskelmämusiikkiasema Radio 988 Tampere pitää ainakin kuukauden lähetystauon toukokuussa. Aseman taustayhtiö Discopress Oy hakee parhaillaan rahoitusta uuden kolmen kuukauden pituisen toimintajakson toteuttamiselle. Tilapäisten radiolupien ketjuttamiseen yhtiössä ei aiota ryhtyä. Kanavalla olisi mahdollisuus toimia kuukauden ajan 50 watin teholla ja pelkällä teknisellä radioluvalla. Nykyisellä 200 watin teholla kanava ei voi jatkaa yli kolmea kuukautta kerrallaan.

Musiikkiviihdeohjelmia ja -uutisia tuottavan Discopress Oy:n toimitusjohtaja Pentti Teräväinen kertoo, että Radio 988 jatkuu viimeistään syyskuussa. Yhtiöllä on ohjelmistolupa kesäksi, joten ensisijaisesti tavoitteena on jatkaa lähetyksiä 1. kesäkuuta alkaen.

– Emme lähde ketjuttamaan teknisiä radiolupia, Teräväinen kommentoi. Radion tuottaminen on vienyt kanavan pieneltä tekijäjoukolta runsaasti aikaa. Kuukauden tauko on Teräväisen mukaan paikallaan.

Vuorokauden ympäri lähettävä Radio 988 on saanut runsaasti myönteistä palautetta reilun kahden kuukauden olemassaolonsa aikana. Teräväisen mukaan kuuntelijat pitävät toimitetuista ohjelmista sekä laajalta soittolistalta tarjotusta musiikkivalikoimasta. Näkyvyyttä tamperelaisradio on hakenut lähinnä katumainonnalla, sillä esimerkiksi nettilähetyksiä ei ole aloitettu.

– Netissä emme tule varmaankaan kuulumaan, koska pienestä lisäkuuntelijamäärästä ei kannata maksaa ylimääräisiä maksuja, Teräväinen sanoo.

Radio 988 kuuluu Tampereen ympäristössä taajuudella 98,8 MHz tällä erää huhtikuun loppuun asti.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Suosittu Radio 988 tauolle huhtikuun lopussa”

 1. Mikko Haajamo avatar
  Mikko Haajamo

  😀
  Viiden vuoden toimilupa olisi jo jotain.
  Väliaikaisia toimilupia ei kannata hakea lainkaan.

 2. Mirja Nyberg avatar
  Mirja Nyberg

  Eipä tule tätä kanavaa ikävä.
  Musiikkivalinnat eivät olleet kovin hyviä.Samoja soittaa moni muukin kanava.
  Monipuolisempaa odotin, mutta nyt olen vaihtanut takasin vanhaan, hyvään radioon. 😮