Radio Porin nettilähetykset alkavat

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Pori -logoRadio Pori liittyy netissä lähettävien paikallisradioiden joukkoon ensi maanantaina. Paikallisradio alkaa kuulua 4. huhtikuuta nettiosoitteessa www.radiopori.fi. Internet-lähetysten aloittaminen parantaa radion verkkomediapalveluja, joihin ovat tähän asti kuuluneet suorat nettilähetykset Porin Ässien jääkiekko-otteluista ja radiossa lähetettyjen haastattelujen jälkikuuntelumahdollisuus.

– Haluamme palvella kuuntelijoitamme entistä monipuolisemmin ja nettilähetyksen aloittaminen on seuraava looginen askel toimintamme kehittämisessä, kommentoi toimitusjohtaja Sampsa Jolma Radio Porin nettisivuilla.

Taajuudella 89,4 MHz lähettävä Radio Pori valittiin viime vuonna RadioGaalassa Vuoden paikalliseksi radioksi. Asema tavoittaa viikoittain noin 40 000 kuuntelijaa.

Mediamonitori – Radio Pori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Porin nettilähetykset alkavat”

  1. 😀
    Mainiota, että radio porikin kuuluu kohta internetissä.
    Mutta Auran Aallot se ei näköjään internetissä ala kuulumaan koskaan säännöllisesti.