Rovaniemi Säteilee jälleen

kirjoittanut

kategoriassa

Lapin yliopiston opiskelijaradio Radio Säteily palaa jälleen ääneen. Sen kevätkautta voi kuunnella Rovaniemen seudulla 28.3.-17.4.2011 välisenä aikana. Kanava on juhlallisesti siirtymässä toiminaassaan toiselle vuosikymmenelle. Nyt alkava kausi on kanavan yhdestoista.

Opiskelijaradion tarkoitus on olla kaikille vapaata kokeilevaa radiota. Joka kevät pelottomat ohjelmantekijät viihdyttävät kuulijoita erilaisilla ohjelmilla. Säteily tulee lähettämään ohjelmia elektromusiikista lastenlauluihin, viiltävistä sketseistä videopeleihin, ajankohtaisviihteestä syvien vesien filosofiaan ja poliittiiseen satiiriin. Jopa 64 erilaista ohjelmaa mahtuu Säteilyn kevään ohjelmistoon kuuntelijoiden ratoksi.

Lähetyksiä voi kuunnella Rovaniemellä taajuudella 104,4 MHz. Lähetys on kuultavissa myös internetissä studiosta lähetettävän suoran kuvan kanssa. Lisäksi Radio Säteily löytyy Facebookista.

Mediamonitori