13 haki ohjelmistolupaa VHF:n C-nippuun

kirjoittanut

kategoriassa

Liikenne- ja viestintäministeriö -logoLiikenne- ja viestintäministeriöön jätettiin tiistaina päättyneeseen määräaikaan mennessä kolmetoista hakemusta ohjelmistoluvasta uuteen television kanavanippuun. Verkkotoimilupaa haki kolme hakijaa. Uusi VHF-kanavanippu C on lähes valtakunnallinen. Verkkolupaa hakivat DNA, Anvia ja Digita.

Sekä ohjelmistoluvat että verkkotoimilupa ovat voimassa vuoden 2016 loppuun. Kanavanippuun on mahdollista myöntää ohjelmistolupia sekä teräväpiirto- eli HD-kanaville että tavallisen tarkkuuden SD-kanaville.

Ohjelmistoluvan hakijoiden joukossa ovat muun muassa BBC, Eurosport, URHOtv, MTV Oy, Pro Radio Oy ja NonStop Television Ab. Muut hakijat voi tarkistaa liikenne- ja viestintäministeriön sivuilta.

Mediamonitori