3D-testilähetykset alkavat kanavanipussa E

kirjoittanut

kategoriassa

Suomen ensimmäinen 3D-ilmaisjakelukanava 3D-TV.fi aloittaa testilähetykset antenni-tv-verkossa tiistaina 1. helmikuuta. Kolmiulotteisia koko perheen ohjelmia lähettävä kanava toimii kanavanipussa E kanavapaikalla 13. 3D-TV.fi -kanavan tarjoajana toimii First 3D-TV Oy. Sen koelähetykset jatkuvat maaliskuun loppuun. Varsinaisen ohjelmatoiminnan kanava ilmoittaa aloittavansa myöhemmin keväällä.

Testilähetykset näkyvät lähes kaikissa tv-vastaanottimissa. Saadakseen kanavan näkyviin on digi-tv-vastaanottimessa tehtävä kanavahaku uudelleen, mikäli kanavahakua ei ole tehty 11. tammikuuta 2011 tehdyn kanavanumeronuudistuksen jälkeen. Lähetysten seurantaan kolmiulotteisena ei tarvitse hankkia lisälaitteita, riittää kun hankkii uudenlaiset 3D-TV -lasit. Lasien myynti alkaa keskitetysti kevään aikana.

Koelähetyksiä lähetetään tiistaista torstaihin kello 16.00-17.00, perjantaisin kello 15.30-17.00, lauantaisin kello 15.00-16.30 ja sunnuntaisin kello 15.00-17.00.

Mediamonitori