Radio Hullu Poro villitsee Levillä

kirjoittanut

kategoriassa

Kittilän Levillä lähettävä Radio Hullu Poro aloittaa kolmen kuukauden pituisen toimintajaksonsa helmikuun alussa. Taajuudella 89,6 MHz toimiva radioasema tavoittaa radionkuuntelijat Levin hiihtokeskuksen alueella 25 watin teholla. Ohjelmia voi kuunnella lisäksi netissä. Asema pitää majaansa Hotelli Hullu Porossa.

Viihdeohjelmaa ja monipuolista musiikkia humpasta heviin lupaava Radio Hullu Poro soi Levillä ensimmäistä kertaa. Aseman taustahahmoihin kuuluvien Jan ”Jaba” Baasin ja Risto ”Ride” Hihnalan juonnettu iltapäivän Jaba & Ride Show kuullaan taajuudella joka päivä kello 14-16. Ohjelmassa on hyvän musiikin lisäksi runsaasti Levillä esiintyvien artistien ja bändien haastatteluja. Ensimmäisten julkkisten joukossa juontajakaksikon piinapenkkiin joutuvat Duudsonit.

Musiikki soi taajuudella vuorokauden ympäri aina vappuun asti. Ohjelmistoon tulee mukaan muitakin juonnettuja osuuksia, kuten maaliskuussa alkava Radio Afterski. Myös Hullu Poro Areenan live-esityksiä tullaan lähettämään radiossa. Radio Hullu Poron mainoksissa kuullaan stand up -imitaation taitajan J-P Matikaisen ääntä.

Radio Hullu Poro on aktiivisesti myös Facebookissa. Kanavan ryhmässä on jo yli 400 jäsentä. Aeman tekniikan tuottaa Ohjelmapalvelu Pete.

Mediamonitori