YLE saattaa luopua Tohlopista

kirjoittanut

kategoriassa

YLE-logoSäästökohteita etsivä YLE saattaa siirtää tv-ohjelmatuotannon pois Tampereen Tohlopin tv-keskuksesta. YLE:n toimitusjohtaja Lauri Kivinen sanoo Helsingin Sanomissa, että Yleisradio ei todennäköisesti tarvitse Tampereen isojen studioiden tyyppisiä tiloja enää 5–7 vuoden kuluttua. Yhtiö saattaa etsiä uudet toimitilat Tampereen keskustasta.

YLE  tekee lähiaikoina selvityksen kaikkien tilojensa toimivuudesta ja tarpeellisuudesta. Helsingissä sijaitsevat isot studiot ovat nykyisellään vajaakäytössä. Tohlopin toimitilojen kohtalosta tehdään Kivisen mukaan päätös parin vuoden aikana.

Yleisradio ei ole lopettamassa tv-toimintojaan Tampereella.

Tohlopin tv-keskus Tampereella

Yleisradion toimitusjohtaja Lauri Kivinen kertoo, että YLE:n on tehtävä päätös Tampereen toimitiloista parin vuoden sisällä. Kuvassa Tohlopin tv-keskus (Kuva: Tero Toivonen).

Mediamonitori – HS


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “YLE saattaa luopua Tohlopista”

  1. 8)
    En usko että yleisradio luopuu tohlopista.
    Mutta yleisradiohan sen päättää miten menetelee tohlopin kanssa.