The Voice on Vuoden radio

kirjoittanut

kategoriassa

The Voice -logoKaupallisen radion edunvalvoja RadioMedia ry. on palkinnut alan parhaat saavutukset Helsingissä torstaina pidetyssä RadioGaalassa. Vuoden radioksi valittiin The Voice, jonka valintakriteerejä olivat muun muassa myynnin hyvä kehitys, ohjelmiston sisältöön panostaminen sekä kanavan lanseeraamat lukuisat uudet palvelut. Vuoden paikalliseksi radioksi valittiin Radio Pori, joka on lisännyt suosiotaan alueensa kuunnelluimpana kanavana. Myös kanavan hyvät myyntiluvut vaikuttivat valintaan.

Vuoden radiojuontajaksi valittiin kuuntelijaäänestyksessä Radio SuomiPOPin Jaajo Linnonmaa ja Vuoden radio-ohjelmaksi Radio NRJ:n Aamupojat. Linnonmaa sai selvästi eniten ääniä, yli 13 400. Aamupojat keräsi omassa kategoriassaan 13 000 faniääntä. Vuoden musiikkipäälliköksi RadioMedian tuomaristo valitsi Iskelmän Ari Ojalan ja Vuoden ohjelmapäälliköksi The Voicen Jussi Suvannon. Vuoden radioammattilainen on Nelonen Median myyntijohtaja Erkka Jaakkola.

Myyntipuolella Vuoden myyntiryhmä on The Voicen vk-myyntiryhmä ja Vuoden paikallinen myyntiryhmä Basson myyntitiimi.

Kaikkiaan RadioGaalassa jaettiin palkintoja 24 palkintokategoriassa.

Mediamonitori  – RadioMedia