PHS:n Aamuihmiset korjasi Kaiku-voiton

kirjoittanut

kategoriassa

RadioMedia-logoRadioMedia palkitsi vuoden 2010 parhaat radiomainokset ja niiden tekijät, toimialan omat osaajat ja promootiot sekä musiikkialan tähdet yhdellä kertaa Helsingissä torstaina järjestetyssä RadioGaalassa. Vuosittaisen Kaiku-radiomainoskilpailun voittaja eli vuoden paras radiomainos oli Mainostoimisto PHS:n Radio Novalle suunnittelema Aamuihmiset-spotti.

Radio Novalle tehty Aamuihmiset-spotti mainostaa Kimmo Vehviläisen ja Minna Kuukan juontamaa Aamun radio -ohjelmaa. Tuomaristo arvosti ytimeen menevää ideaa ja luontevaa toteutusta. Radiomainoksista tuttu puhelinkeskustelu on tehty spoteissa aitoina tilanteina. PHS sekä asiakkaana ja tuotantoyhtiönä toiminut Radio Nova lähtevät palkintomatkalle Cannes Lions -mainosfestivaaleille kesällä 2011.

– Aamuihmiset on brändinsä oloinen toteutus, joka kertoo hauskalla tavalla, millaisessa maailmassa aamuihmiset elävät. Klassisesti sanottuna luova ratkaisu on loisteliaasti kiinni itse tuotteessa. Tuotanto on onnistuttu tekemään raikkaan autenttisella tavalla, DDB:n toimitusjohtaja ja päätuomari Rainer Lindqvist toteaa.

PHS sai myös vuoden parhaan mainostoimiston tunnustuksen jo neljäntenä vuotena peräkkäin. Grand Prix -voiton lisäksi toimisto vei Palvelut-kategorian ykkössijan Veikkaukselle toteutetulla Kestojatkojännitys-sarjalla. Vuoden paras mediatoimisto oli ensimmäistä kertaa Kontaktitoimisto Toinen Helsinki, joka luotsasi voittoon kaksi kategoriaa. Parhaana tuotantoyhtiönä palkittiin Miracle Sound, jonka äänijälki kuului muun muassa Kestojatkojännitys-sarjassa. Vuoden radiomainostaja oli Veikkaus ja vuoden yhteiskunnallinen mainostaja puolestaan Punainen Risti.

Senaatintorilla järjesrtetyn, kaupallisen radion 25. juhlavuoden päättäneen RadioGaalan kaikki voittajat näkyvät osoitteissa www.radiomedia.fi/radiogaala ja www.radiomedia.fi/kaiku.

Mediamonitori