SuomiTV jatkaa suoria lähetyksiä

kirjoittanut

kategoriassa

SuomiTV-logoSuomiTV ei luovu suorista lähetyksistä. Kanavalla on muun muassa Anja Snellman: Saanko esitellä? -keskusteluohjelma, joka lähetetään maanantaisin suorana SuomiTV:n omalta studiolta Helsingin Pasilasta. Lisäksi SuomiTV lähettää jatkossa muitakin suoria ohjelmia. SuomiTV:n aikeista luopua kokonaan suorista lähetyksistä raportoivat useat tiedotusvälineet torstaina.

SuomiTV:n uutislähetykset lähetetään toistaiseksi hieman ennen ulostuloaan nauhoitettuna. Kyse on toistaiseksi voimassa olevasta väliaikaisesta käytännöstä. Kanavalla kokeiltiin jo kesällä uutislähetyksiä, jotka nauhoitettiin puolisen tuntia etukäteen. Tällä tavoin uutislähetyksiin tarvitaan puolet vähemmän studiohenkilökuntaa kuin suoriin lähetyksiin, mikä on yhteydessä kanavan aiemmin ilmoittamiin säästötoimiin.

Kanavan uutena ohjelmana aloittaa torstaisin kello 21.30-22.15 nähtävä, viihdetaiteilija ja muusikko Matti ”Fredi” Siitosen juontama Fredin vieraana. Ohjelmassa tavataan eturivin tunnettuja suomalaisia, keskustellaan syvällisesti ja kuullaan Fredi tulkintoja ikivihreistä kappaleista. Ohjelman tuottaa SuomiTV:n uutis- ja ajankohtaistoimitus.

Mediamonitori