Lindblomille ja Muuriselle lisää vetovastuuta SuomiTV:ssä

kirjoittanut

kategoriassa

SuomiTV-logoValtiotieteiden tohtori Tomi Lindblom on nimitetty SuomiTV:n ohjelmasisältöjen vastaavaksi päätoimittajaksi ja merkonomi Miikka Muurinen kaupalliseksi johtajaksi. Lindblom on aiemmin toiminut SuomiTV:n uutisten vastaavana päätoimittajana, mutta nyt hänen vastuulleen tulevat uutisten lisäksi kanavan kaikki ohjelmasisällöt niin televisiossa kuin muissa sähköisissä medioissa. Muurinen ottaa vastuualueekseen kanavan myynti- ja markkinointitoiminnot. Lindblom ja Muurinen ovat olleet SuomiTV:n palveluksessa kanavan perustamisesta alkaen lokakuusta 2009.

SuomiTV säilyttää Lindblomin mukaan myös jatkossa periaatteen olla näyttämättä ahdistavaa, väkivaltaista ja avoimen seksuaalista aineistoa lasten valveillaoloaikana.

– Aiomme tehdä SuomiTV:stä aiempaakin vetovoimaisemman ja viihdyttävämmän median, joka herättää puheenaiheita ja yllättää katsojan uusilla ohjelmaideoillaan. Keskitymme erityisesti laadukkaaseen omatuotantoiseen ohjelmistoon ja uusiin ulkomaisiin sarjoihin, Lindblom kertoo.

Muurinen lupaa SuomiTV:n tarjoavna perinteisen mainonnan lisäksi täysin uudenlaisia markkinointiratkaisuja, myös sellaisia, joita ei aiemmin televisiossa ole nähty.

– Katkomainonta, sponsorointi ja yhteistuotannot ja muut räätälöidyt ratkaisut saavat SuomiTV:ssä aivan uudenlaiset mahdollisuudet, Muurinen kommentoi.

SuomiTV on viime aikoina läpikäynyt säästökuuria, johon liittyvät myös yt-neuvottelut.

– Olemme nyt tehtyjen nimitysten myötä yksinkertaistaneet SuomiTV:n organisaatiorakennetta ja pystymme näin keskittymään entistä tehokkaammin liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Vahvana tavoitteenamme on yhä saavuttaa 10 prosentin osuus kaupallisesta tv-katselusta vuoteen 2015 mennessä, SuomiTV:n toimitusjohtaja Jarmo Kalliola lupaa.

Mediamonitori