Canal+ Aitiosta urheilua ja aikuisviihdettä

kirjoittanut

kategoriassa

Canal+ -logoCanal+ aloittaa uuden paikallisen kanavan Suomen satellitti-, kaapeli- ja antennitalouksissa. Huippujalkapalloa, suosikkielokuvia ja aikuisviihdettä lähettävä kanava tulee antenniverkossa Canal+ Sport 2:n tilalle. Kaapelijakelussa uusi kanava korvaa pohjoismaisena täytekanavana toimineen Canal + Sport Extran. Satelliittijakelussa kanava tulee osaksi nykyistä Canal+ Total -pakettia, eikä korvaa mitään toista kanavaa.

Canal+:n maksu-tv-palveluja Suomessa edustava MTV Media haluaa panostaa suomalaisen maksu-tv-liiketoiminnan kehittämiseen lisäämällä paikallisen ohjelman määrää.

– Meillä on ollut syksyn aikana haasteita saada kaikkia jalkapallo-otteluita mahtumaan yhdelle paikalliselle kanavalle, mutta uusi Canal+ Aitio parantaa tilannetta merkittävästi, sanoo MTV Oy:n maksu-tv:n kanavajohtaja Jukka Raatikainen.

MTV:n naisille suunnattu maksullinen MTV3 AVA muuttuu maksuttomaksi kaapeliverkossa. 
Uusi AVA käynnistyy 15.1.2011 ja näkyy noin 1,1 miljoonassa kotitaloudessa ja sen ohjelmisto on suunnattu vaikuttaville ja fiksuille aikuisille naisille.

Mediamonitori – Marmai, Mediaviikko