URHOtv kanavanippuun B

kirjoittanut

kategoriassa

URHOtv-logoKotimainen maksullinen urheilukanava URHOtv on muuttunut valtakunnalliseksi kanavaksi. URHOtv lähettää maanantaista 8. marraskuuta alkaen kanavanipussa B, jonka väestöpeitto on 99 prosenttia suomalaisista. Muutos tuli mahdolliseksi URHOtv:n saatua pitkäaikaisen toimiluvan valtioneuvoston istunnossa 30. syyskuuta.

Reilun vuoden ajan toiminut URHOtv on saanut lähettää tilapäisellä ohjelmistoluvalla enintään kahdsan tuntia viikossa. Uuden pysyvämmän luvan myötä ohjelmatarjontaa on voitu lisätä antenniverkossa. Kanava lähettää noin 300 suoraa urheilulähetystä vuodessa. Kanava näkyy myös kaapeliverkoissa, satelliittikanavana ja internetin välityksellä.

Kanavaa antennivälitteisesti katsovien on viritettävä vastaanottimensa uudelleen, jotta kanava tulisi näkyviin uudessa kanavanipussa. URHOtv:n antenniverkon lähetyksiä markkinoi PlusTV. URHOtv:n tarjontaan kuuluvat kotimainen kori- ja lentopallo, jääkiekon SM-liiga ja jalkapallon Veikkausliiga.

Mediamonitori