SUN ja FUN radiohakijoiden uudet tulokkaat

kirjoittanut

kategoriassa

Radio SUN -logoPaikallisradio SUN Helsinki ja osavaltakunnallinen FUN olisivat uudet radiotoimijat, jos hakijayhtiö JPC Studiot Oy saa toimiluvan valtioneuvostolta myöhemmin tänä vuonna. JPC Studiot Oy hakee toimilupaa aikuisväestölle suunnatuille musiikkiradioille valtakunnalliseen taajuuskokonaisuus 2:een sekä pääkaupunkiseudun taajuudelle 96,2 MHz.

JPC Studiot Oy on valtakunnallinen markkinajohtaja kauppakeskusten sisäisten äänimaailmojen tuotannossa ja mediamyynnissä niihin. Samalla alalla kolme vuotta toiminut Radio SUN on ostanut osuuden JPC Studiot Oy:stä.

– SUN ja JPC Studiot Oy tuovat toisilleen verrattomat synergiaedut. Kun mainostaja saa samasta osoitteesta valtakunnallisen ostoskeskusmedian ja radiomedian, on paketti brändimainostajalle verraton. Lisäksi yhtiökumppaneina kanssamme olevat teletoimijat ja eturivin printtimediat takaavat tuotteistuksen, jota voidaan tulevaisuudessa kasvattaa myös ulkomaille. SUN ja FUN tarjoavat kuuntelijoilleen monipuolisia radioelämyksiä, joiden parissa viihdytään pitkään, luonnehtii hanketta SUN Radion toimitusjohtaja, JPC Studiot Oy:n varatoimitusjohtaja Otto Linna.

– JPC Studiot on tele-, media- ja tuotantoyhtiöiden liitto, joka  tarjoaa valtakunnallisen äänipeiton kaikilla jakeluteillä kustannustehokkaasti, luonnehtii hanketta JPC Studiot Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jukka Palsanen.

Radio SUN hakee lupaa myös nykyisille paikallisradiotaajuuksilleen Pirkanmaalla. Uusi lupakausi astuu voimaan 1.1.2012.

Mediamonitori