Karelsat haluaa radioluvat Itä-Suomeen

kirjoittanut

kategoriassa

Pohjanmaan Puhelin Oy:n tytärtyhtiö Karelsat Oy hakee kahta paikallisradiolupaa. Pohjois-Savoon suunniteltu Radio Savonia lähettäisi Kuopiossa ja Iisalmessa nykyisen Iskelmä Oikea Aseman taajuuksilla. Radio Karelia toimisi nykyisillä Iskelmä Rexin taajuuksilla. Karelsat jätti lupahakemuksen liikenne- ja viestintäministeriöön toimiluvasta vuosiksi 2012-2019.

Uusi radio olisi suunnattu aikuisväestölle ja se työllistäisi yhteensä kymmenkunta työntekijää Kuopion ja Joensuun seuduilla, kertoo YLE Savo.

Myös Iskelmä Oikea Asema on jättänyt lupahakemuksen. Luvan taustalla on Kevyt Kanava Oy, joka omistaa pohjoissavolaisradion. Pohkois-Karjalassa Iskelmä Rexiä ja Oi fm:ää pyörittävä Oy Najaros Ab hakee jatkoa nykyisille taajuuksilleen.

Mediamonitori – YLE SavoLVM